Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Jeff Jhonnson karısının önünde intihar ederek yaşamına son verdi

Dünyanın en çok izlenen yapımları arasında yer alan Netflix'te yer alan Kaplan Kral'da rol alan ünlü isim karısının önünde kafasına bir kurşun sıkarak yaşamına son verdi. Jeff Jhonnson'ın intiharı herkesi şoke etti.

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2021 16:27

Netflix'in en fazla izlenen belgeselleri arasında yer alan Kaplan Kral: Cinayet, Kargaşa ve Delilik'in 4. bölümünde rol alan eski sürüngen satıcısı Jeff Jhonnson'ın karısının önünde intihar ederek yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

2020 yılında yayınlanan Tiger King (Kaplan Kral) belgeselinin 4. bölümünde Carol Baskin ile yaptığı konuşma yayınlanan Jeff Jhonnson'ın korkunç ölümü herkesi derinden sarstı. TMZ'nin edindiği rapora göre Jeff Jhonson, 8 Eylül'de çocukları evdeyken eşiyle garajda tartışmaya başladı.

Bu kavga sırasında sinirlerine hakim olamayıp cebinden çıkardığı Glock marka tabancayı bir kez ateşleyen Jeff Jhonnson bir anda yere yığıldı. Kocasının düşmesinin ardından acil yardımı arayan eşi nabzının attığını görünce müdahale etmeye başladı.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Jeff Jhonnson'ı hastaneye kaldırdı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis raporlarına göre Jhonson'ın geçmişte bir akıl sağlığı sorunu yoktu ve intihar girişiminde de bulunmamıştı.

58 yaşındaki Jeff Jhonson'ın eşinin olayın ardından psikolojik tedavi görmeye başladığı ve tedavisinin devam ettiği açıklandı.

 

Yorumlar