Anasayfa /  Foto Galeri

Jandarma Teşkilatı'nın 182. yıl dönümü! İşte Jandarma günü kutlama mesajları, sözleri 2021!

Jandarma Genel Komutanlığı 182’inci yaş günü vesilesiyle Jandarma Teşkilatı’nın yıl dönümü için kutlama mesajları, sözleri araştırmaları hız kazandı. Peki, ülke içinde 182 yıldır can ve mal güvenliğini sağlayan Jandarma Genel Komutanlığı yıl dönümü ne zaman? İşte Jandarma Günü kutlama mesajları, sözleri 2021..

Jandarma Teşkilatı'nın 182. yıl dönümü! İşte Jandarma günü kutlama mesajları, sözleri 2021! - Sayfa 1

Devlet arşivlerinde adına 1839'dan itibaren rastlanan ve 2016'da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 182 yıldır gece gündüz görev yapıyor. Vatanın her karışında gecesini gündüzüne katarak azim ve özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımızın günü kutlu olsun.

Jandarma Teşkilatı'nın 182. yıl dönümü! İşte Jandarma günü kutlama mesajları, sözleri 2021! - Sayfa 2

Jandarma Teşkilatı'nın 182. yıl dönümü 14 Haziran Pazartesi günü kutlanacak.

Tanzimat Fermanının ilan edildiği 1839 yılı ile Asakir-i Zaptiye Nizamnamesi (Askeri Kolluk Tüzüğü)'nin yürürlüğe girdiği 14 Haziran günü birleştirilerek, 14 Haziran 1839 tarihi, Jandarma'nın kuruluş tarihi olarak kabul edilmiştir.

Jandarma Teşkilatı'nın 182. yıl dönümü! İşte Jandarma günü kutlama mesajları, sözleri 2021! - Sayfa 3

JANDARMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI, SÖZLERİ 2021

Vatanın her karışında gecesini gündüzüne katarak azim ve özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımızın günü kutlu olsun.

Büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın bu güzel günü kutlu olsun.

Jandarma Teşkilatı'nın 182. yıl dönümü! İşte Jandarma günü kutlama mesajları, sözleri 2021! - Sayfa 4

Mensubu olmaktan daima onur duyduğum (182) yıllık mazisi olan"Jandarma Genel Komutanlığında" görev yapan emekli olan "Kahraman" silah arkadaşlarımın "14 Haziran Kuruluş Günü"nü kutlarım.

Jandarma Teşkilatımız sağ olsun, var olsun! Allah yâr ve yardımcıları olsun!

Yüce Türk Milletinin huzur ve güvenliği için ülkenin her köşesinde emniyet ve asayişi sağlayan 182 yıldır Jandarma yıl dönümün kutlu olsun.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır.