Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Jailson'dan derbi yorumu: Çok derbi oynadım ama bu atmosfer açıklanamaz!

Fenerbahçeli Jailson taraftarın ilgisinden memnun kaldı! Fenerbahçe oyuncularından Jailson, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, taraftarımızın oluşturduğu atmosferin unutulmaz olduğundan söz etti.

Abone ol
Abone ol 25 Eylül 2018 02:41

Fenerbahçeli Jailson taraftarın ilgisinden memnun kalan Jailson 'Çok derbi oynadım ama bu atmosfer açıklanamaz' ifadelerini kullandı

Yayıncı kuruluşa konuşan Jailson, “Bugün gerçek anlamda unutulmaz bir atmosfer vardı. Brezilya’da da çok fazla derbi maçı oynadım ama bugünkü atmosfer kesinlikle açıklanamaz. Maça çok konsantre bir şekilde başladık ama maalesef istediğimiz galibiyeti alamadık. Her futbolcu bu tarz atmosferlerde bu tarz derbilerde oynamak ister. Bugünkü atmosfer için gerçekten minnettarım. İstediğimiz galibiyeti alamadık ama biz başımız dik bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Uyum sürecine ilişkin de bir değerlendirmede bulunan Jailson, “Halen tam olarak hazırım diyemem. Performansımı birazcık daha yukarı çekmem gerekiyor. Maçlar oynadıkça Fenerbahçe’ye daha fazla yardımcı olabileceğimi düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.




Yorumlar