Anasayfa /  Foto Galeri

İzzet Yıldızhan'ın ofisine yıkım kararı çıktı

31 Ekim'de meydana gelen İzmir depreminde ofisinin bulunduğu bina hasar gören İzzet Yıldızhan, yıkım kararı hakkında konuştu. Ofisinde önemli olan eşyaları aldıklarını söyleyen türkücü, "Mal önemli değil, depremde sadece ailemi düşündüm" dedi.

İzzet Yıldızhan'ın ofisine yıkım kararı çıktı - Sayfa 1

İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey apartmanının yanındaki binada ofisi olan İzzet Yıldızhan o gün yaşadıklarını anlattı.

İzzet Yıldızhan'ın ofisine yıkım kararı çıktı - Sayfa 2

Yaşamına İzmir'de devam eden ve iki günlüğüne işleri nedeniyle İstanbul'a geldiğini söyleyen İzzet Yıldızhan, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Giyim tarzıyla dikkat çeken şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldızhan, ailesiyle birkaç yıl önce yerleştiği İzmir'de iki hafta önce yaşanan depremle ilgili "Yaşadığım kabusu ifade edemem. 

İzzet Yıldızhan'ın ofisine yıkım kararı çıktı - Sayfa 3

 Çocuklar da çok büyük korku yaşadı. O sırada sadece onları düşündüm. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum ve yaralılara büyük geçmiş olsun. İzmir ve Türkiye'mize büyük geçmiş olsun" dedi.

İzzet Yıldızhan'ın ofisine yıkım kararı çıktı - Sayfa 4

'CAN ÖNEMLİ, 10 TANE ARABAM GİTSE NE OLACAK'
Bayraklı'da yıkılan binanın yanında bulunan ofisine yıkım kararının çıktığını söyleyen Yıldızhan, "Ofisimizin bulunduğu binada büyük hasar oldu. Alacaklarımızı ofisten aldık, sonrasında orası da yıkılacak" diye konuştu.