Anasayfa /  Foto Galeri

İzmir'de engelli bakım merkezinde zihinsel engelliye şiddet dehşeti anları kamerada! video izle

İzmir'de engelli bakım merkezindeki zihinsel engelliyi şiddet dehşeti anları kamerada! İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan özel bir engelli bakım merkezinde, zihinsel engelli bir kişiyi darp görüntüleri ortaya çıktı. Darp görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, engelli torununa eziyet edildiğini fark eden babaanne, torunun söz konusu merkezde eziyet gördüğünü daha önce de fark ettiğini söyledi.

İzmir'de engelli bakım merkezinde zihinsel engelliye şiddet dehşeti anları kamerada! video izle - Sayfa 1

İzmir'de engelli bakım merkezindeki zihinsel engelliyi şiddet dehşeti anları kamerada! İ

zmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan özel bir engelli bakım merkezinde, zihinsel engelli bir kişiyi darp görüntüleri ortaya çıktı. Darp görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, engelli torununa eziyet edildiğini fark eden babaanne, torunun söz konusu merkezde eziyet gördüğünü daha önce de fark ettiğini söyledi.

İzmir'de engelli bakım merkezinde zihinsel engelliye şiddet dehşeti anları kamerada! video izle - Sayfa 2

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan özel bir engelli bakım merkezinde, zihinsel engelli bir kişiyi darp görüntüleri ortaya çıktı. Yaşanan dehşet anları cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İzmir'de engelli bakım merkezinde zihinsel engelliye şiddet dehşeti anları kamerada! video izle - Sayfa 3

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının, İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan bir engelli bakım merkezinde meydana gelen şiddet olayıyla ilgili inceleme başlatıldığı ve olaya karışanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulması açıklamasının ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cep telefonu ile kaydedilen görüntüleri incelemeye aldı.

İzmir'de engelli bakım merkezinde zihinsel engelliye şiddet dehşeti anları kamerada! video izle - Sayfa 4

Dehşet anları kamerada
Geçtiğimiz yıl meydana geldiği tespit edilen olayda yaşanan dehşet anları ise bir cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, zihinsel engelli kişiyi darbeden, yere yatırıp tokat atan ve terlikle vuran, su ve yemek vermemekle tehdit eden biri kadın 3 bakıcının yer aldığı görüldü.