Anasayfa /  Güncel

İzmir'de köprü çöktü, işçiler mahsur kaldı

İzmir’in Kemalpaşa ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesinde, barajın taşması sonucu meydana gelen heyelan sonrasında Yenikurudere, Kanberler, Bayındır bağlantı yolu trafiğe kapandı. Yiğitler Barajı üzerindeki köprü de çöktü ve işçiler belli bir süre mahsur kaldı. Ardından ekiplerin çalışmalarıyla işçiler kurtarıldı.

Abone ol
Abone ol 12 Ocak 2019 22:21

Kemalpaşa ilçesinde, sağanak yağış hayat felç etti. Etkili yağış nedeniyle Yiğitler Mahallesindeki Yiğitler Barajı taştı. Taşmayla birlikte bölgede heyelanlar meydana geldi. Heyelanın etkisiyle Yenikurudere, Kanberler, Bayındır bağlantı yolu trafiğe kapandı.

MAHSUR KALAN İŞÇİLER KURTARILDI

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 36 saattir bölgede yoğun bir mücadele verirken, kapanan yol açılıyor ancak; heyelan nedeniyle tekrar trafiğe kapanıyor.

Öte yandan, yol üzerindeki Yiğitler Barajı üzerindeki köprü de çöktü. Bu nedenle, baraj çalışanları da iş makineleriyle suyun diğer yakasında mahsur kaldı ve karşıya geçemedi.

Mahsur kalan işçilere ise ip yardımıyla yiyecek ulaştırıldı. İşçiler için Yiğitler Barajı üzerinde önlem alındı ve mahsur kalan işçilerin kısa süre sonra sağ salim kurtarıldı.


Etiketler köprü çökmesi
Yorumlar