Anasayfa /  Foto Galeri

İzmir depreminde sayısı kaç oldu ? Enkazlarda arama kurtarmada son durum ne? İşte AFAD'ın açıklamsı

İzmir depreminde sayısı kaç oldu ? Enkazlarda arama kurtarmada son durum ne? Merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15 saniye süren deprem Marmara bölgesinde de hissedilirken, bazı evlerin yıkıldığı, çok sayıda binanın da hasar gördüğü belirtildi. Özellikle Bayraklı ilçesinde 20 civarında binanın yıkıldığı açıklanırken, 1'i boğulma olmak üzere toplam 69 kişi hayatını kaybetti. AFAD, yaralanan 949 vatandaştan tedavisi devam edenlerin sa

İzmir depreminde sayısı kaç oldu ? Enkazlarda arama kurtarmada son durum ne? İşte AFAD'ın açıklamsı - Sayfa 1

İzmir depreminde sayısı kaç oldu ? Enkazlarda arama kurtarmada son durum ne? İşte AFAD'ın açıklamsı

İzmir depreminde sayısı kaç oldu ? Enkazlarda arama kurtarmada son durum ne? İşte AFAD'ın açıklamsı - Sayfa 2

Merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15 saniye süren deprem Marmara bölgesinde de hissedilirken, bazı evlerin yıkıldığı, çok sayıda binanın da hasar gördüğü belirtildi. Özellikle Bayraklı ilçesinde 20 civarında binanın yıkıldığı açıklanırken,  1'i boğulma olmak üzere toplam 69 kişi hayatını kaybetti. AFAD, yaralanan 949 vatandaştan tedavisi devam edenlerin sayısının 220 olduğunu bildirdi.

İzmir depreminde sayısı kaç oldu ? Enkazlarda arama kurtarmada son durum ne? İşte AFAD'ın açıklamsı - Sayfa 3

İzmir Seferihisar'da meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde can kaybı her saat artarken, arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor. 8 ayrı enkaz alanında yüzlerce kişilik ekipler cansız bedenlere ulaştıkça üzüntü artarken, en küçük bir canlı emaresi heyecan dalgası yaratıyor. Depremle ilgili son bilanço belli oldu.

İzmir depreminde sayısı kaç oldu ? Enkazlarda arama kurtarmada son durum ne? İşte AFAD'ın açıklamsı - Sayfa 4

AFAD: SAKOM’dan alınan bilgilere göre 60 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 940 vatandaşımızdan 722’si taburcu edilmiş olup, 218 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. İzmir’de halen 8 binada arama kurtarma çalışması yürütülmektedir.