Anasayfa /  Foto Galeri

İzmir'de kan donduran olay! Babalarını yaktılar!

İzmir'de kan donduran olay! Babalarını yaktılar! - Sayfa 1

İzmir'de kan donduran olay! Babalarını yaktılar!

İzmir'de kan donduran olay! Babalarını yaktılar! - Sayfa 2

İzmir'in Torbalı ilçesinde iş adamı Cihat Murat Öğüt'ü öldürdükten sonra cesedini cipinin içerisinde yakmaktan tutuklu bulunan eşi Öznur Öğüt ile çocukları Batuhan Ata Öğüt ve Mehmet Hadi Öğüt, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Öldürülen Cihat Murat Öğüt'ün oğulları, babalarının cesedinin bulunduğu aracı, kolonya ile yaktıklarını anlattı.

İzmir'de kan donduran olay! Babalarını yaktılar! - Sayfa 3

Torbalı'da geçen 15 Nisan'da, iş adamı Cihat Murat Öğüt'ün cesedi, 35 TTG 35 plakalı, yanmış cipte bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sonrasında, Cihat Murat Öğüt'ü öldürdükten sonra cesedin içinde bulunduğu cipi ormanlık alanda yaktıkları belirlenen eşi Öznur Öğüt, çocukları Batuhan Ata Öğüt ve Mehmet Hadi Öğüt ile arkadaşları C.G. tutuklandı. C.G. daha sonra tahliye edildi.

İzmir'de kan donduran olay! Babalarını yaktılar! - Sayfa 4

İzmir'de kan donduran olay! Babalarını yaktılar İş adamınının tutuklu eşi Öznur Öğüt ile oğulları Batuhan Ata Öğüt ve Mehmet Hadi Öğüt ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davada ilk kez hakim karşısına çıktı. İzmir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada, tutuklu sanıklar Öznur Öğüt, Batuhan Ata Öğüt, Mehmet Hadi Öğüt, tutuksuz sanık C.G., iş adamının annesi Hatice Öğüt, kardeşi Fatma Bahar Narin ile tarafların avukatları hazır bulundu.