Anasayfa /  Politika /  İyi parti

Meral Akşener Tekirdağ'da konuşuyor canlı izle

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tekirdağ çorlu'da vatandaşlarla bir araya geldi. programı canlı yayınımızdan takip edebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2018 19:53

Cumhurbaşkanı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Akşener’in Çanakkale ve Edirne Uzunköprü’den sonra 3. Durağı Tekirdağ çorlu oldu. Çorluda iftar saatinin yaklaşmasına rağmen on binlerce vatandaşın Akşener2i büyük bir coşku ile karşılaması dikkat çekti.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sahneye gelen Akşener, “Allah sizden razı olsun iyi ki sizi dinleyip bu yola çıkmışım” dedi.

Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Birbiriyle yan yana gelmeyecek insanlar bana sövdü. Neden çatı adaya karşı çıkmışım. Bakın ne güzel oldu. Cumhur ittifakının adayı Erdoğan var. Millet ittifakının 3 tane adayı var. Biz sözümüzün arkasında durmasaydık. Şimdi iki tane aday olacaktı.

Çeyizlerden çıkan kadının gelecek düşüncelerini, umudunu içine gömdüğü tülbentleri her yerden alıyorum, bunları sizlerle paylaşıyorum ve diyorum ki siz destek vereceksiniz Allah nasip ederse Çankaya Köşkü’nde bu tülbentlerle, yemenilerle bir müze açacağım diyorum.

Değerli kız kardeşlerim, damat kızmış. Hani FETÖ okullarından mezun damat yok mu? Yok “yuh” demeyin 24’de halledeceğiz. “Çılgın projeler duruken, tülbent” demiş. Tabi şaşırırsın”






Yorumlar