Anasayfa /  Politika /  İyi parti

Meral Akşener'den Fenerbahçe-Beşiktaş derbi yorumu: Kutuplaşmanın yarattığı bu öfke…!

Kişisel Twitter hesabında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de yaralandığı derbiyi değerlendiren Akşener “Ne başka bir Fenerbahçemiz, ne başka bir Beşiktaşımız, ne başka bir Galatasarayımız, ne de başka bir Trabzonsporumuz var..."

Abone ol
Abone ol 20 Nisan 2018 03:52

Cumhurbaşkanlığına da adaylığını açıklayan isimlerden olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 57. dakikada iptal edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akşener, maçta yaşanan gerilimin ülke genelindeki kutuplaşmanın bir sonucu olduğunu savundu.

Kişisel Twitter hesabında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de yaralandığı derbiyi değerlendiren Akşener, şunları söyledi:

“Güzel ülkemde hep birlikte, keyif alarak bir futbol maçını bile izleyemiyoruz. Toplumsal gerilim her yerde. Ülkemizin bize huzur verecek bir yönetime ihtiyacı olduğu bir kez daha görülüyor.

“Ne başka bir Fenerbahçemiz, ne başka bir Beşiktaşımız, ne başka bir Galatasarayımız, ne de başka bir Trabzonsporumuz var. Kutuplaşmanın yarattığı bu öfkenin, bu şiddetin, bu nefretin bize hayrı yok. Futbol dostluktur. Şenol Güneş'e acil şifalar diliyorum.”










Yorumlar