Anasayfa /  Politika /  İyi parti

Meral Akşener'den Erdoğan ve Bahçeli'ye yaylım ateşi

Seçim çalışmaları kapsamında yurt gezilerine devam eden Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sert sözler sarf etti.

Abone ol
Abone ol 12 Mart 2019 18:55

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında yurt gezilerine devam ediyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde Trabzon'da vatandaşlara seslenen Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sert sözler sarf etti.

Erdoğan ve Bahçeli'nin geçmişte birbirlerine yönelik sarf ettikleri sözleri hatırlatan Akşener, "Sayın Erdoğan’a sormak isterim: 'Bu ülkücüler Fatiha bilmiyordu' ya. Öğrendiler mi? Sen ülkücülerden özür diledin mi? Ülkücülerden özür diledin mi? Sayın Bahçeli, sen de ‘beka beka’ diyorsun da, Sen Erdoğan’ın PKK’dan daha büyük bir tehlike olduğunu söylediğin, 'Ver Bilal’i al hilali’ sözlerinden dolayı özür diledin mi?" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuya ilişkin sözleri şu şekilde:

"Sayın Bahçeli, Erdoğan için 116 günlük bir alacakaranlık dönemi diye anlattı. ‘17-25 Aralık Recep Tayyip Erdoğan’ sözünü geri aldı mı? Sayın Erdoğan’a sormak isterim: 'Bu ülkücüler Fatiha bilmiyordu' ya. Öğrendiler mi? Sen ülkücülerden özür diledin mi? Ülkücülerden özür diledin mi? Sayın Bahçeli, sen de ‘beka beka’ diyorsun da, Sen Erdoğan’ın PKK’dan daha büyük bir tehlike olduğunu söylediğin, 'Ver Bilal’i al hilali’ sözlerinden dolayı özür diledin mi? Şimdi iki seçmeni yan yana getirmek için bir birleştiriciye ihtiyaç var. Sonuç itibarı ile ‘beka’ diyorlar. Eee Millet yemedi, yemiyor, Trabzonlu yemiyor.


Yorumlar