Anasayfa /  Politika /  İyi parti

Koray Aydın'dan tehdit gibi adaylık açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Afyon'daki toplantının ardından açıklama yaptı. İstifa iddialarına değinmeyen Aydın, olağanüstü kongre kararıyla ilgili de "Aday olmayı düşünecek kimse yok. Cesaret edecek, aday olacak başka kişinin olabileceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

Abone ol
Abone ol 22 Temmuz 2018 21:13

İYİ Parti'de sular durulmuyor. Yurt genelindeki teşkilatlardan gelen peş peşe istifa haberlerinin ardından bugün de Genel Başkan Meral Akşener'in katıldığı toplantıda tartışma yaşandığı ve bazı isimlerin istifa ettiği belirtildi. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Afyon'daki tartışmaların ardından bir açıklama yaparak çalıştayda 3 temel konuda masalar kurulduğu ve 14-15 kişilik grupların çalışma konularında bültenler hazırladığını ve sunduğunu söyledi.

"ADAY OLMAYI DÜŞÜNEN YOK"

Aydın, çalıştayda bazı isimlerin çeşitli eleştiriler yönelttiğini ancak seçimlerde başarılı sonuç alındığına ilişkin görüşlerin de beyan edildiğini belirtti. Aydın olağanüstü kongre kararıyla ilgili de "Olağanüstü kongre açıklamalarında bulundular. Aday olmayı düşünecek kimse yok. Cesaret edecek, aday olacak başka kişinin olabileceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

AKŞENER FARKLI KONUŞTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Aydın'ın aksine olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıkladı. Akşener, twitter'dan yaptığı açıklamada aday olacaklara başarı diledi.


Yorumlar