Anasayfa /  Politika /  İyi parti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın: Dip dalga geliyor!

24 Haziran seçimlerini değerlendiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Dip dalga geliyor, dediklerimi herkes kulağına küpe etsin. Hiçbir anket firmasının ön göremeyeceği muazzam bir dip dalga geliyor" dedi.

Abone ol
Abone ol 22 Haziran 2018 17:30

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı NTV ekranlarında 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

'Beni dinleyen herkes bunu kulağına küpe etsin. Hiçbir anket firmasının ön göremeyeceği muazzam bir dip dalga geliyor" diyen Aydın, sözlerini şöyle sürdürü:

Anket firması dedim de, Türkiye'de anket firması da kalmadı. Anket firmalarına hükümet el koymuş durumda. Bunların sözlerinin hiçbir değeri yok. 15 gün önce İYİ Parti'yi yüzde 20'lerin üstünde gösteren anket firmaları şimdi düşüre düşüre 10'a düşürdüler. Unutmasınlar, referandumda bir anket firması yüzde 60 demişti. Bu arkadaş nerede şimdi? Aldı mükafatını geri çekildi ortada yok. Şimdi bu arkadaşlar da aldı karşılıklarını şimdi bunların bir daha adı bile görünmeyecek. Haziran 2018'de bir firma AKP'yi yüzde 56 göstermişti. Sonra seçime 1 hafta kala 46'ya düşürdü, adamlar seçimden 48 ile çıktı. Seçimden sonra da o anket firması 'özür dilerim halkım beni affetsin' diye açıklama yaptı ve hala da bu tahminleri yapmaya devam ediyor. Bunlara kimse inanmasın.




Yorumlar