Anasayfa /  Politika /  İyi parti

Akşener, "Çöp kamyonlarınız mı beni durduracak?"

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malatya'da vatandaşlara bir araya geldi.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2018 13:42

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malatya'da vatandaşlara bir araya geldi. 

 

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda il ziyaretlerini sürdüren Akşener'in, sıradaki durağı Malatya oldu. Akşener'i Malatya Turan Emeksiz Meydanı'nda on binlerce kişi karşıladı. 

Alana seçim otobüsü ile gelen Akşener, vatandaşları selamladı. Daha sonra miting alanına ulaşan Meral Akşener, "Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganları ile karşılandı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sahneye gelen Akşener, sıcağa rağmen kendisini bekleyen vatandaşlara teşekkür ederek başladı.

Akşener'in açıklamaları şöyle:

"BU PARA NEREYE GİTTİ?"

"24 Haziran’da bir seçim var. Ve o seçimde hem vekilleri hem Cumhurbaşkanı seçeceksiniz. Seçimin alelacele öne alınmasının sebebi bu kardeşiniz ve İYİ Parti. Bizi devre dışı bırakmak için bir hile yaptılar ama şimdi çaresiz durumdalar.

Gördük ki kimse bizim kader çalışmamış. Meydanlarda ne söylesek onlarda çıkıp onu söylüyor. Biraz çalışsaydınız be kardeşim.

Malatya’da kayısı dışında en büyük problem genç işsizliği. Şırnak’tan, Edirne’ye tüm annelerin sorunu çocuğunun işsizliği. 453 milyar dolar borç alındı. 70 milyar dolar özelleştirme oldu. 2 trilyon dolar vergi alındı ceplerinizden. Soru şu bu para nereye gitti? Sizin cebinize giren bir şey var mı? Fabrikalar kuruldu mu?"

"ÇÖP KAMYONLARINIZ MI DURDURACAK"

"Fabrikalar kapatıldı, kayısı ağaçları kesiliyor. Gençler işsiz. Biz bu seçimlere çok iyi çalışıyoruz. Ekonomide en iyi arkadaşlar bizde. Dış politikada da en iyi çalışmaları yapıyoruz. Çılgın projelerimiz yok ama vatandaşların elinden tutan çalışmalarımız var.

"28 Şubat’ta tankların karşısında durmuş beni, sizin çöp kamyonlarınız mı durduracak! Sen koskoca Başbakan’sın yalan konuşacağına, bunu Sayın Erdoğan’a da söylüyorum, FETÖ metö bir şey varsa gereğini yapacaksınız. Dokunulmazlığım yok. Ama yapmıyorsan yapamıyorsan yalancısın demektir. Yapmayan şerefsizdir, alçaktır."

"CUMHURBAŞKANI DİYOR Kİ..."

"Şimdi 65 milyar dolarlık bir yatırım var Kanal İstanbul. O para nereden bulunacak. Gence kaynak yok oraya kaynak var. Bu para cebinizden çıkacak ve bir yandaşa verilecek. Siz de bunu ödeyeceksiniz. İstanbul’a köprü tüp geçit yapıldı sahibi yandaş şirket. Parasını buradakiler de ödüyor.

Bir de şehir hastaneleri var. Müşteri diyorlar size Sayın Erdoğan diyor ki, “hastanelerin müşterileri artacak” günahtır be sizlerin hasta olmasını istiyorlar. Bir de kahve projesi çıktı. Çılgın proje. Koskoca Cumhurbaşkanı diyor ki ‘millet kıraathanesi’ kahve kahve. Bir çay bir kek bedavaymış. Bunlar sizlerle alay etmek, küçümsemektir. Böyle olduğunu birebir görüyorsunuz."








Etiketler malatya miting
Yorumlar