Anasayfa /  Politika /  İyi parti

İYİ Parti milletvekilinin odasına saldırı girişimi !

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Meclis’teki makam odasında saldırıya uğradı. Saldırının ardından konuşan Öztürk, "Odamda böyle bir girişimde bulundular ama hiçbir sıkıntı yok" dedi.

Abone ol
Abone ol 02 Mart 2020 17:45

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk Meclis’teki odasında saldırıya uğradı. Öztürk’ün saldırganı etkisiz hale getirdiği belirtildi.

Öte yandan Öztürk, saldırıyı doğruladı.

Saldırının ardından Yeniçağ’a konuşan Öztürk'ün açıklamaları şöyle:

"Odamda böyle bir girişimde bulundular ama hiçbir sıkıntı yok. Genel Kurul’da yaptığımız bir konuşmadan kaynaklı adam o sözleri bana iade etmeye gelmiş. Atatürk’le ilgili 10 Kasım’da yapmış olduğu paylaşımı Meclis’te gündeme getirmiştim. Hakkında soruşturma açılmıştı bu beyefendinin. Bunun hesabını sormaya gelmiş bana."

Yeniçağ gazetesi, Öztürk'e saldıran ismin Tarım ve Orman Bakanlığı'nda Şube Müdürü olarak çalışan Said D. olduğunu belirtti, Said D.'nin AK Partili bir milletvekilinden randevu alarak Meclis'e geldiği iddia edildi.

Haberde, Said D.'nin Yasin Öztürk'ün makam odasına gelip görüşmek istediğini ifade ettiği ve Öztürk'e "Sana o sözleri iade etmeye geldim" diyerek saldırı girişiminde bulunduğu aktarıldı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkanlığı Şube Müdürü Said D.'nin 10 Kasım'da yaptığı bir paylaşımı Meclis gündemine taşımıştı.

"Bu ülkenin onurlu hiçbir evladı yediği kaba pislemez" diyen Öztürk, Meclis Genel Kurulu'nda "Devletin lokması boğazına dizilir inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

Dağdaş, Öztürk'ün konuyu gündeme getirmesinin ardından Orman Genel Müdürlüğü'ndeki görevden alınmıştı.

 

 

Yorumlar