Anasayfa /  Spor

İtalyanlardan Cengiz Ünder hakkında flaş iddia

Şampiyonlar Ligi'ne gidememe tehlikesiyle karşı karşıya olan Roma, maddi konular nedeniyle Cengiz Ünder'i satmaya hazırlandığı iddia ediliyordu. Cengiz'in bu süreçte adı İtalyan ve İngiltere'den pek çok kulüple de anılmıştı. Roma forması giyen Milli futbolcu Cengiz Ünder için İtalyan basını flaş bir iddia ortaya attı. Cengiz Ünder'in 30 milyon euro karşılığında Napoli'ye satılmasının beklendiğini ve genç futbolcunun bu yüzden oynatılmadığı belirtildi.

Abone ol
Abone ol 01 Temmuz 2020 16:12

Şampiyonlar Ligi'ne gidememe tehlikesiyle karşı karşıya olan Roma, maddi konular nedeniyle Cengiz Ünder'i satmaya hazırlandığı iddia ediliyordu. Cengiz'in bu süreçte adı İtalyan ve İngiltere'den pek çok kulüple de anılmıştı. Roma forması giyen Milli futbolcu Cengiz Ünder için İtalyan basını flaş bir iddia ortaya attı. Cengiz Ünder'in 30 milyon euro karşılığında Napoli'ye satılmasının beklendiğini ve genç futbolcunun bu yüzden oynatılmadığı belirtildi.

La Repubblica sitesinde yer alan habere göre; Napoli, Cengiz Ünder için Roma'ya 25 milyon Euro artı bonuslar teklifinde bulundu, Roma ise milli futbolcu için 30 milyon Euro istedi.

YILLIK 3 MİLYON EURO
Haberde, anlaşmanın sağlanması durumunda Napoli'nin 22 yaşındaki Ünder'e yıllık 3 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Ayrıca Napoli, Kevin Malcuit'i de bu transferde kullanmak istiyor, ancak Roma bu teklife pek sıcak bakmıyor.


Bilindiği üzere, Roma'da teknik direktör Eusebio Di Francesco ve sportif direktör Monchi'nin görevinden ayrılmasının ardından milli futbolcu Roma'da fazla forma şansı bulamadı. Di Francesco'nun yerine göreve gelen Paulo Fonseca, Cengiz yerine Nicolo Zaniolo'ya şans verdi ve milli futbolcu maçlara yedek olarak çıkmaya başladı.

GATTUSO İSTİYOR
Napoli teknik direktörü Gennaro Gattuso da Meksikalı oyuncu Hirving Lozano'nun yerine 22 yaşındaki milli futbolcuyu kadrosunda görmek istiyor.


21 MAÇTA 3 GOL
Öte yandan Roma ile 2023 yılına kadar sözleşmesi devam eden Cengiz Ünder; bu sezon forma giydiği 21 maçta 3 gol kaydetti.

Yorumlar