Anasayfa /  Foto Galeri

İtalyan hemşire corona virüsü olduğunu öğrendi! Sonrası felaket...

Dünyada corona virüsünün bulaştığı insan sayısı 423 bini geçti. Hayatını kaybeden kişi sayısı ise 19 bine yaklaştı. 69 bini aşkın vaka sayısıyla virüsün doğduğu Çin'den sonra en fazla enfekte olan ülke İtalya. Ülkedeki ölü sayısı ise Çin'i geçmiş durumda. Ülkenin "bir numaralı hasta"sı ortaya çıktı. Anlattıkları ise şoke edici. İtalyan bir hemşire ise virüsü başkalarına bulaştırdığını düşündüğü için intihar etti.

İtalyan hemşire corona virüsü olduğunu öğrendi! Sonrası felaket... - Sayfa 1

İtalya'da corona virüsü nedeniyle durum kötüye gitmeye devam ediyor. Ülke bu kez de genç bir hemşirenin intihar haberiyle sarsıldı.

İtalyan hemşire corona virüsü olduğunu öğrendi! Sonrası felaket... - Sayfa 2

Daniela Trezzi adlı hemşire, İtalya'nın Lombardia bölgesinde, salgından en kötü etkilenen kesimde bulunan bir hastanede çalışıyordu.

İtalyan hemşire corona virüsü olduğunu öğrendi! Sonrası felaket... - Sayfa 3

İtalya Ulusal Hemşireler Federasyonu, 34 yaşındaki İtalyan hemşirenin, corona virüsü testi pozitif çıktıktan sonra başkalarına bulaştığını düşündüğü için yaşamına son verdiğini bildirdi.

İtalyan hemşire corona virüsü olduğunu öğrendi! Sonrası felaket... - Sayfa 4

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, 34 yaşındaki Daniela Trezzi, İtalya'nın virüsten en kötü etkilenen bölgesi olan Lombardia'daki bir hastanede, corona virüsü krizinin ön cephesinde çalışıyordu.