Anasayfa /  Politika

İstifa sonrası Saadet Partisi'ne mi geçiyor?

AK Parti'den istifa ettiği iddia edilen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın, Saadet Partisi'ne katılacağı konuşuluyor.

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2021 18:29

AKP'den istifa etmişti,  Saadet Partisi'ne mi katılıyor?  AK Parti'den istifa ettiği iddia edilen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın, Saadet Partisi'ne katılacağı öne sürüldü.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın, AK Parti'den istifa nedeni olarak ise, önceki dönem belediye çalışanlarına yönelik başlatılan rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında delillerin karartılması için kendisine baskı yapıldığı belirtiliyor.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz günlerde Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yer aldığı bir görüntüyü sosyal medyada paylaşmıştı.

PAYLAŞIMINDA AK PARTİ'YE YER VERMEDİ
Öte yandan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı bugün resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP'ye dair herhangi bir ibare bulunmaması ve "Unutulacak Dünler" şarkısının yer alması istifa iddialarını kuvvetlendirdi.

SAADET PARTİLİ BAŞKANDAN İMALI PAYLAŞIM
Saadet Partili Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı etkietleyerek, "Sayın @RasimAri50
başkana, Dünyanın 8. harikası olarak kabul edilen Nemrut Dağı’na ev sahipliği yapan Kahta’dan Selamlar..." yazdı.

Yorumlar