Anasayfa /  Foto Galeri

İşte yeni sezondaki Süper Lig'in en pahalı takımı...

Transfer döneminin sona ermesiyle Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor özellikle yüksek maliyetli oyuncuları kadrosuna kattı. İşte yeni sezondaki Süper Lig'in en pahalı takımı...

İşte yeni sezondaki Süper Lig'in en pahalı takımı... - Sayfa 1

Süper Lig'de transfer döneminin sona ermesiyle birlikte takımların değerleri açıklandı. Süper Lig kulüplerinin 2022-23 sezonu kadroları kesinleşirken, özellikle 4 büyüklerdeki değer artışları dikkat çekti.

İşte yeni sezondaki Süper Lig'in en pahalı takımı... - Sayfa 2

Transfermarkt’ın 15 Eylül’de güncellediği piyasa değerlerine göre Süper Lig’in en pahalı takımı, toplam 179.58 milyon Euro değerinde futbolcuları kadrosunda barındıran Fenerbahçe oldu.

İşte yeni sezondaki Süper Lig'in en pahalı takımı... - Sayfa 3

Sarı lacivertli takım ayrıca Transfermarkt’ın bu hesaplamayı yaptığı 2010 yılından bu yana kayıtlara geçen kadro olarak tarihe geçti.

İşte yeni sezondaki Süper Lig'in en pahalı takımı... - Sayfa 4

Geçen yıla göre tek azalan Beşiktaş 
Süper Lig tarihinde ilk kez 4 büyüklerin hepsi birden 100 milyon Euro barajını aşan kadrolar kurarken, Galatasaray 153 milyon Euro ile ikinci, Trabzonspor 152 milyon Euro ile üçüncü, Beşiktaş da 123 milyon Euro ile en pahalı üçüncü kadroya sahip takımlar oldu.