Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Türkiye'nin İlk Komünist Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'nun yaptığı birbirinden müthiş hizmetler!

İşte Türkiye'nin İlk Komünist Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'nun yaptığı birbirinden müthiş hizmetler! - Sayfa 1

31 Mart seçimleri Türkiye siyaset tarihine girecek seçimlere sahne oldu. Bunlardan en önemlisi ise Tunceli Belediye Başkanlığı'nı kazanan Mehmet Fatih Maçoğlu tarafından gerçekleştirildi. Komünist Başkan olarak hayatımıza giren Maçoğlu, Türkiye Komünist Partisi'nden aday olduğu Tunceli'yi kazanmayı başardı. Daha önce Ovacık ilçesinde gerçekleştirdiği harika işlerle halkın takdirini toplayan Maçoğlu'nun bundan önce yaptığı birbirinden güzel uygulamalara bakalım. "Komünist Başkan Maçoğlu'nun kimdir? Komünist Başkan neler yaptı?" sorularına birlikte göz atalım.

İşte Türkiye'nin İlk Komünist Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'nun yaptığı birbirinden müthiş hizmetler! - Sayfa 2

Ovacık Belediye Başkanı olarak seçildiği ilk günde makam odasının kapısını söktü attı. Böylelikle herkesin makamına kapısını dahi çalmadan girmesine müsaade etti. Belediyeciliği halkı ile beraber gerçekleştirdi.

İşte Türkiye'nin İlk Komünist Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'nun yaptığı birbirinden müthiş hizmetler! - Sayfa 3

Komünist Başkan Maçoğlu resmi makam aracını kullanmayı reddetti. Heryere genellikle yürüyerek ya da toplu taşıma araçlarıyla gidiyor. Kendisi için tahsis edilmesi düşünülen aracının da yakıtını toplu taşımlarda kullanılması için aktarıyor.

İşte Türkiye'nin İlk Komünist Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'nun yaptığı birbirinden müthiş hizmetler! - Sayfa 4

Şehrin merkezine harika bir kütüphane kurarak, okuma kampanyası başlatmıştı. Bu sayede 1 saat kitap okuyan çocuklara bir saat boyunca belediyenin tahsis etmiş olduğu bisikletlerle günün tadını dolayısıya çıkarmaya başladılar. Çocuklara kitap okumayı öğreten Komünist Başkan'ı ayakta alkışlamak gerek.