Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Süper Lig'in başlamasına klüplerden gelen o tepkiler

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in olağanüstü bir durum olmaması halinde Haziran'ın 12'sinde başlayacağını açıkladı. Özdemir, isim vermeyerek 4 takımın maçların oynatılmasına karşı olduğunu duyurdu. Peki Süper Lig'de hangi takımlar oynamak istemiyor? İşte kulüplerin açıklamaları...

İşte Süper Lig'in başlamasına klüplerden gelen o tepkiler - Sayfa 1

Türkiye Futbol Federasyonu, koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig ve diğer liglerin 12 Haziran'da başlayacağını açıklarken bu karara tepkiler gelmeye devam ediyor.

İşte Süper Lig'in başlamasına klüplerden gelen o tepkiler - Sayfa 2

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz gün TFF Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelmiş, kritik görüşmenin ardından federasyon ertesi gün yaptığı toplantıda liglerin 12 Haziran'da başlayacağını açıklamıştı.

İşte Süper Lig'in başlamasına klüplerden gelen o tepkiler - Sayfa 3

Bu karar ardından Sağlık Bakanı Koca'nın "TFF özgür iradesiyle karar aldı. Herhangi bir katkıda bulunmak istemediğimizi de iletmiştik. Bundan sonraki sorumluluk da TFF'nindir. akanlık ve Bilim Kurulu olarak bizim herhangi bir öneri yaklaşımımız söz konusu değildir. Hala aynı noktadayız." açıklaması dikkat çekerken kulüplerden de ilk tepkiler geldi.

İşte Süper Lig'in başlamasına klüplerden gelen o tepkiler - Sayfa 4

Süper Lig ekiplerinin başkan ve yöneticileri, konu hakkında çok önemli açıklamalara imza atarken öne çıkan ifadeler şöyle: