Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Süper Lig'de ara transfer dönemindeki tüm imzalar

2019 - 2020 Ara transfer dönemi bomba gibi başladı. Süper Lig ekipleri transferleri bir bir açıklıyor. İşte Ocak ayı transfer döneminde Türkiye'de gerçekleşen tüm transferler haberimizde...

İşte Süper Lig'de ara transfer dönemindeki tüm imzalar - Sayfa 1

Jesse Sekidika - Eskişehirspor'dan Galatasaray'a 
Galatasaray, Jesse Tamunobaraboye Sekidika transferini resmen açıkladı. Aslan, yıldız isimle 4,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Nijeryalı futbolcu yarım sezon için 125 bin Euro kazanacakken, önümüzdeki 4 yıl boyunca yıllık 250 bin Euro sabit ücret kazanacak.

İşte Süper Lig'de ara transfer dönemindeki tüm imzalar - Sayfa 2

Tarkan Serbest - Austria Wien'den Kasımpaşa'ya 

Kasımpaşa, Avusturya ekiplerinden Austria Wien'de oynayan 25 yaşındaki futbolcu Tarkan Serbest ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Tarkan geçtiğimiz sezon da kiralık olarak Paşa forması giymişti.Devre arası çalışmalarını Antalya'da sürdüren Kasımpaşa, transferde de boş durmuyor. Lacivert-beyazlılar, Avusturya Bundesliga takımlarından Austria Wien'de oynayan Tarkan Serbest'i kadrosuna kattı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Tarkan ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

İşte Süper Lig'de ara transfer dönemindeki tüm imzalar - Sayfa 3

Simon Falette - Eintracht Frankfurt'tan Fenerbahçe'ye (Kiralık) 

Fenerbahçe, 27 yaşındaki stoper Simon Falette'yi sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Alman ekibi Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette'yi satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 2019-2020 sezonunun sonuna kadar kiralık olarak futbol A takımımızın kadrosuna katmıştır. Falette'ye sarı-lacivert çubukluyla başarılar dileriz." denildi.

İşte Süper Lig'de ara transfer dönemindeki tüm imzalar - Sayfa 4

Rogerio Thuram: Pas Lamia'dan İH Konyaspor'a 

Konyaspor, Brezilyalı santrfor Rogerio Thuram ile satın alma opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, hücum hattını Rogerio Thuram ile güçlendirdi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine kulüp menajeri Seçkin Özdil ile yeni transfer Rogerio Thuram katıldı. Bu sezonun ilk yarısında Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden PAS Lamia'da geçiren Thuram oynadığı 15 karşılaşmada 6 gol kaydetti. 1.5 yıllığına Konyaspor'a kiralık olarak imza atan Rogerio Thuram, 99 numaralı formayı giyecek.