Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Süper Lig 2021 yaz transfer sezonunda kadrolara katılan futbolcular listesi

Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte Süper Lig takımları da yeni imzaları duyurmaya başladı. İşte Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un 2021 yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı futbolcular...

İşte Süper Lig 2021 yaz transfer sezonunda kadrolara katılan futbolcular listesi - Sayfa 1

BARIŞ ALPER YILMAZ, GALATASARAY
Galatasaray, yeni sezonun üçüncü transferini gerçekleştiriyor. Sarı-Kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz ile her konuda anlaşmaya vardı.

Galatasaray, Ankara Keçiörengücü forması giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu için yaklaşık 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak.

İşte Süper Lig 2021 yaz transfer sezonunda kadrolara katılan futbolcular listesi - Sayfa 2

YOUNES BELHANDA, ADANA DEMİRSPOR


Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, Galatasaray'dan ayrılan ve boşta olan Younes Belhanda ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Adana Demirspor'dan yapılan transfer paylaşımında, "Kulübümüz Younes Belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır" denildi.

Belhanda, Galatasaray formasıyla 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası 1 de Süper Kupa sevinci yaşamıştı.

İşte Süper Lig 2021 yaz transfer sezonunda kadrolara katılan futbolcular listesi - Sayfa 3

STEVEN CAULKER, FENERBAHÇE
Fenerbahçe, son 2,5 sezonu Alanyaspor'da geçiren Steven Caulker ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, İngiliz oyuncu Steven Caulker ile anlaşmaya varmıştır. Oyuncu sağlık kontrollerinin yapılması için İstanbul’a davet edilmiştir. Yapılacak sağlık kontrollerinin ardından oyuncu ile resmi sözleşme imzalanacaktır" denildi.

2018-2019 sezonunun devre arasında Alanyaspor'a gelen Caulker, Akdeniz temsilcisinde 2,5 sezonda Süper Lig'de 71, Türkiye Kupası'nda 13 maça çıktı.

İşte Süper Lig 2021 yaz transfer sezonunda kadrolara katılan futbolcular listesi - Sayfa 4

SERDAR DURSUN, FENERBAHÇE
Fenerbahçe, geçen sezon Almanya 2. Lig (2. Bundesliga) takımlarından Darmstadt 98 forması giyen santrfor Serdar Dursun'u renklerine bağladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bonservis bedeli olmadan transfer edilen 29 yaşındaki Serdar Dursun ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Serdar Dursun, geçen sezon ligde 33 maçta fileleri 27 kez havalandırarak gol kralı olmuştu.