Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Spor camiasından Cumhuriyet Bayramı mesajları

Spor camiası, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 97'nci yıl dönümünü yayınladığı mesajlarla kutladı.

İşte Spor camiasından Cumhuriyet Bayramı mesajları - Sayfa 1

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, federasyonlar ve spor kulüpleri Cumhuriyet Bayramı'nı yayınladıkları mesajlarla kutladı. Mesajlardan bazıları şöyle:

İşte Spor camiasından Cumhuriyet Bayramı mesajları - Sayfa 2

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın zaferle sonuçlanmasında ve halen sürmekte olan istiklal ve istikbal mücadelemizde görev yapan kahramanlarımızı saygıyla yad ediyorum.

Devlet ve millet olarak, varlığımızı ve geleceğimizi korumak amacıyla son yıllarda yine amansız bir mücadelenin içindeyiz. Terör örgütlerinin saldırılarından, ülkemize yönelik son dönemde giderek artan saldırılar, bu mücadelenin tezahürleridir. Doğu Akdeniz'de ve sınırlarımızın hemen ötesinde yaşananlardan, ekonomimize kadar egemenlik haklarımızı hedef alan bu saldırılar hız kesmeden devam ediyor. Bundan bir asır önce başlattığımız İstiklal mücadelemizin bir benzerini, bugünde içeriden ve dışarıdan milli birlik ve beraberliğimize yönelik her türlü oyuna karşı vermeye devam ediyoruz. Ülkemize, devletimize ve egemenliğimize yönelik bu tuzakları, bu oyunları,  milletimizin desteğiyle bozmaya devam edeceğiz inşallah.
Cumhuriyetimizin gurur duyduğumuz kazanımları, ülkemizin geldiği seviye ve milletimizin 97 yıldır Cumhuriyete ve milli egemenliğe sahip çıkması, her zaman bölgemiz ve mazlum milletler için bir umut kaynağı olmuştur ve olmaya da devam etmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimiz, geleceğimizin teminatı gençlerimiz tarafından birlik ve beraberlik içerisinde daha da yükseklere taşınacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Kahramanlarımız olmak üzere vatanı için gözünü kırpmadan mücadele etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü bir kez daha kutluyorum."

İşte Spor camiasından Cumhuriyet Bayramı mesajları - Sayfa 3

FENERBAHÇE
"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır.
Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır."
"Cumhuriyet, özgürlük!
Cumhuriyet, bağımsızlık!
Cumhuriyet, bir ulusun umudu!
Cumhuriyet, uğruna feda ettiklerimiz demek!
Geçmişimiz, geleceğimiz, umudumuz, sevgimiz, özgürlüğümüz, bağımsızlığımız ve uğruna feda ettiklerimiz yolumuzu aydınlatan nazlı hilalde saklı.
O nazlı hilalin gölgesinde, gelecek nesillerimize emanet, Atamızdan yadigar, ilelebet payidar kalacaksın Cumhuriyet!
Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına ve vatanımız uğruna canlarını veren tüm şehitlerimize sonsuz saygı ile.
En büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramımızın 97. onurlu yılı kutlu olsun!"