Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Spor camiasından "19 Mayıs" mesajları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla federasyon ve spor kulüpleri mesajlar yayımladı.

İşte Spor camiasından "19 Mayıs" mesajları - Sayfa 1

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Bir asır evvel Samsun'a doğan güneş bu memleketin geleceğini aydınlattı... #19Mayıs

İşte Spor camiasından "19 Mayıs" mesajları - Sayfa 2

Fenerbahçe

"Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak milletimizin bağımsızlık mücadelesi Kurtuluş Savaşı'nın ateşini yakmasının 101. yıl dönümünde Ulu Önderimizi, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, 9 branşımız ve yüzlerce sporcumuzla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz."

İşte Spor camiasından "19 Mayıs" mesajları - Sayfa 3

Galatasaray

"Sonu Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu ile biten milli mücadelenin başlangıç tarihi sayılan 19 Mayıs 1919'un 101. yıl dönümünü yaşıyoruz. 19 Mayıs 1919, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı gündür. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadelenin başlangıcı olması açısından büyük önem taşıyan ve ulusumuzun bağımsızlık yolunda ilk adımını atmasını sağlayan 19 Mayıs 1919 tarihini, Türk gençliğine armağan etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Bu bağlamda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 101. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan için mücadele etmiş tüm şehitlerimizin hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyor, başta gençlerimiz olmak üzere tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz."

İşte Spor camiasından "19 Mayıs" mesajları - Sayfa 4

Beşiktaş

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, milli mücadelenin ve Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı #19Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!