Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sır gibi sakladığı ailesi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in çevresinde yaşananlara ilişkin iddialar da gündemden düşmüyor. Putin'in ailesiyle ilgili olanlar ise şu an en çok merak edilenler arasında. İşte Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sır gibi sakladığı ailesi!

İşte Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sır gibi sakladığı ailesi! - Sayfa 1

Milliyet'ten Oğuzcan Atış'ın haberine göre; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, basın karşısında kimi zaman judo yaparken, kimi zaman da üstü çıplak şekilde ata binerken pozlar vermeyi seven bir lider. Putin'in buna benzer verdiği pozlar gazete ve televizyonlarda kendine oldukça sık şekilde yer bulurken, özel hayatına ilişkin bilgiler ise sır gibi saklanıyor. 

İşte Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sır gibi sakladığı ailesi! - Sayfa 2

Uzun soluklu basın açıklamalarıyla sık sık televizyonlarda boy gösteren Putin’in çocukları da kamuoyunda gizliliğini koruyan detaylar arasında. 69 yaşındaki liderin Lyudmila Shkrebneva ile olan evliliğinden 2 kızı olduğu bilinse de bu konu hakkında çok az detaya sahibiz.

İşte Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sır gibi sakladığı ailesi! - Sayfa 3

Putin, 2018 yılında yaptığı açıklamada iddialara şöyle tepki göstermişti: “Özel hayatıma müdahale edilmesine asla izin vermem, buna saygı duyulmalı. Sümüklü burunları ve erotik fantezileriyle başkalarının hayatına burnunu sokanlara karşı tavrım hep olumsuz oldu.” Geçtiğimiz hafta sonu Fransa’nın Biarritz kentinde bir grup, Putin’in kızı olduğu belirtilen Katerina Tikhonova'ya (asıl adı Yekaterina Vladimirovna Putina) ait olan bir villaya girerek bu evin Ukraynalı mülteciler için bir sığınak olduğunu ilan etti. Yine geçtiğimiz haftalarda Putin’in en büyük kızı olduğu belirtilen Maria Faaseen'e (asıl adı Mariya Vladimirovna Putina) ait olan ve Amsterdam'da bulunan bir arazinin işgal edildiği de basına yansıdı. Göstericiler araziye, “Babanız bütün bir ülkeyi ve özgür halkını yok ediyor. Lütfen kalbinizi babanızın bunu durdurması için kullanın" şeklinde notlar bıraktı.

İşte Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sır gibi sakladığı ailesi! - Sayfa 4

Vladimir Putin’in eski eşi Lyudmila Shkrebneva evliliğinden 2 kızı olduğu biliniyor. Putin’in 2 kızının St. Petersburg Devlet Üniversitesi'nde sahte kimlikle okuduğu da iddialar arasında.