Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detayları!

Star'da yayınlanan Ay Yapım imzalı Babil dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ozan Güven'in bir süredir birlikte olduğu sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilen olayın detaylarına sozcu.com.tr ulaştı.

İşte Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detayları! - Sayfa 1

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; 

Ozan Güven'le tartışmanın eski erkek arkadaşı üzerine başladığını söyleyen Bulutsuz, "Onu sakinleştirmek isterken yatak odasındaki abajuru duvara vurarak kırdı. Beni ittirince abajur çeneme geldi. Sonra beni yatağa yatırıp üzerime oturarak sert bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu; 'bak sana bir tane vurdum, kendime yirmi kez vuruyorum' dediğini aktardı. Darp raporu alarak savcılıkta ifade veren Ozan Güven ise, ayrılmak istediğini söyleyince Bulutsuz'un, "Seni Türkiye'ye rezil edeceğim. 'Kadın döven adam' diye söyleyeceğim" dediğini ileri sürerek asıl yaralanın kendisi olduğunu söyledi.

İşte Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detayları! - Sayfa 2

Deniz Bulutsuz, avukatı Mustafa Kurtuluş aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde Ozan Güven’in ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Hürriyetten yoksun bırakma’ ve ‘Hakaret’ suçlarından yargılanması istendi. Şikayet dilekçesinde 13 Haziran’da Ozan Güven’in evinde gerçekleştiği iddia edilen olay şöyle anlatıldı.

İşte Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detayları! - Sayfa 3

ESKİ ERKEK ARKADAŞTAN KONU AÇILINCA…

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven 12 Haziran’da bir restoranda yemek yedikten sonra arkadaşlarının evine gitti. Sohbet sırasında Deniz Bulutsuz’un eski erkek arkadaşından konu açılınca Ozan Güven iddiaya göre herkesin önünde “Demek ki çok iyi s….” dedi.

İşte Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detayları! - Sayfa 4

Bu konuşmadan rahatsız olan Bulutsuz, konuyu kapattı. İkiliyi Ozan Güven’in şoförü ikametgahına bıraktı. Deniz Bulutsuz kendisine söylenen sözlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Ozan Güven bir anda bağırarak etraftaki eşyaları kırmaya başladı. Bulutsuz, Güven’in elindeki kırık abajuru almaya çalışırken çenesinden yaralandı.