Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Netflix'e alternatif olabilecek ücretsiz dizi film platformları!

En ünlü dizi ve film platformu Netflix'e alternatif mi arıyorsunuz? Bu liste size ilaç gibi gelecek. İşte ücretsiz ve yasal 7 dizi film platformu...

İşte Netflix'e alternatif olabilecek ücretsiz dizi film platformları! - Sayfa 1

1- Tubi TV:

Kategorilere ayrılmış bir sürü ücretsiz film kataloğu bulunuyor. Uygulamada ayrıca, diğer kullanıcıların en beğendiği filmlere de göz atabiliyorsunuz. Platfromdaki filmleri yüksek kalitede sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorsunuz.

İşte Netflix'e alternatif olabilecek ücretsiz dizi film platformları! - Sayfa 2

2- Popcornflix:

Oldukça geniş bir film yelpazesine sahip olan platform yüzlerce filmi ücretsiz olarak izleyebileceğiniz bir akış servisidir. Ayrıca, Popcornflix Originals adlı özel bir bölüme de sahip. Filmler oldukça iyi kalitede ve sorunsuz çalışıyor.

İşte Netflix'e alternatif olabilecek ücretsiz dizi film platformları! - Sayfa 3

3- Yidio:

Aradığınız filmleri bulabileceğiniz en doğru adreslerden bir tanesi. Platformdaki film kataloğu, Yidio'nun birçok ücretsiz film uygulamasından içerik toplaması nedeniyle devasa boyutta.

İşte Netflix'e alternatif olabilecek ücretsiz dizi film platformları! - Sayfa 4

4- Sony Crackle:

Eski klasikler ve yeni hit filmler içeren en iyi ücretsiz film koleksiyonlarından birine sahip. Film oynatıcı sorunsuz çalışıyor ve kullanımı oldukça kolay. Platformda online olarak birçok diziyi izleyebileceğinizi de söylemeden geçmeyelim.