Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Netflix tarihinin en çok izlenen 5 orijinal dizisi

Netflix'in yayımladığı veriler, evde kaldığımız dönemde bazı dizilerin ne kadar popüler hale geldiğini ortaya koydu. İşte Netflix tarihinin en çok izlenen 5 orijinal dizisi

İşte Netflix tarihinin en çok izlenen 5 orijinal dizisi - Sayfa 1

Newsweek'in haberine göre Netflix en popüler 5 orijinal içeriğini paylaştı.

İşte o diziler:

İşte Netflix tarihinin en çok izlenen 5 orijinal dizisi - Sayfa 2

5- Bridgerton (63 milyon)

Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton, ailesinin izinden gidip çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Genç kadının seçenekleri çok olsa da ağabeyi teker teker adayları eler.

Ancak Leydi Whistledown’ın hazırladığı bir skandal, Daphne’nin adının lekelenmesine neden olur. Bu sırada sosyeteye yeni katılan kızların annelerinin gözdesi olan Hastings Dükü ile Daphne arasında bir çekim oluşur.

İşte Netflix tarihinin en çok izlenen 5 orijinal dizisi - Sayfa 3

4- Tiger King (64 milyon)

Eli silahlı, çok eşli bir country şarkıcısı olan Joe, büyük kedilere ilgisi olan bir adamdır. Oklahoma'da bir yol kenarı hayvanat bahçesi işleten Joe ve onun gibi büyük kedilere karşı tutku besleyen uyuşturucu baronları, dolandırıcılar ve tarikat liderlerinden oluşan topluluğun hayatı oldukça karmaşıktır.

Carole Baskın adında bir büyük kedi barınağı sahibi ve hayvan aktivistinin onların işini engellemeye çalışması, işlerin karanlık bir hal almasına neden olur. Meydana gelen rekabeti engellemek için harekete geçen Joe, kiralık katil tutmaya karar verir. Ancak bu durum Joe'nun tutuklanmasına neden olacaktır.

İşte Netflix tarihinin en çok izlenen 5 orijinal dizisi - Sayfa 4

3- Stranger Things (64 milyon)

80'li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.