Anasayfa /  Politika /  Mhp

İşte MHP'nin İstanbul seçim stratejisi!

MHP'nin Anadolu teşkilatları, yenilecek İstanbul seçimi için mega kente taşınacak. Bunun yanı sıra hemşehrilerini etkilemek amacıyla öncelikle İstanbul'da en kalabalık nüfusu oluşturan Sivas, Kastamonu, Ordu, Giresun gibi illerden başlayarak hem vekiller hem teşkilatlar 23 Haziran’a kadar seçim çalışmasına katılacak. İstanbul'da hemşehri dernek ve kahveleri tek tek ziyaret edilecek.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2019 13:22

MHP'nin Anadolu teşkilatları, yenilecek İstanbul seçimi için mega kente taşınacak. Bunun yanı sıra hemşehrilerini etkilemek amacıyla öncelikle İstanbul'da en kalabalık nüfusu oluşturan Sivas, Kastamonu, Ordu, Giresun gibi illerden başlayarak hem vekiller hem teşkilatlar 23 Haziran’a kadar seçim çalışmasına katılacak. İstanbul'da hemşehri dernek ve kahveleri tek tek ziyaret edilecek. Bu stratejinin ilk adımını atan MHP, İstanbul’da nüfus yoğunluğu en çok olan 15 MHP il başkanını görevlendirmek için genel merkeze çağırdı

MHP'nin İstanbul seçimleri öncesi ilk kararları belli oldu.

Partinin Anadolu teşkilatları, yenilecek İstanbul seçimi için kente taşınacak. Habertürk'te yer alan habere göre, bunun yanı sıra hemşehrilerini etkilemek amacıyla öncelikle İstanbul'da en kalabalık nüfusu oluşturan Sivas, Kastamonu, Ordu, Giresun gibi illerden başlayarak hem vekiller hem teşkilatlar 23 Haziran’a kadar seçim çalışmasına katılacak.

MHP, İstanbul’da nüfus yoğunluğu en çok olan 15 MHP il başkanını görevlendirmek için genel merkeze çağırdı.


Yorumlar