Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Max Kruse ayrılığının perde arkası

Fenerbahçe'nin sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Max Kruse, sarı-lacivertliler ile sözleşmesini tek taraflı feshetti. Fenerbahçeli yöneticler olayı yargıya taşıyacaklarını açıklarken, bu flaş ayrılığın nedenleri de ortaya çıkmaya başladı. İşte Max Kruse'nin kavga ettiği o yıldız ve tartışmanın nedeni...

İşte Max Kruse ayrılığının perde arkası - Sayfa 1

Bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan Fenerbahçe'de Max Kruseile ilgili şok gelişmeler yaşanıyor.

İşte Max Kruse ayrılığının perde arkası - Sayfa 2

Sezon başında sarı-lacivertli kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayan Alman futbolcu, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti.

İşte Max Kruse ayrılığının perde arkası - Sayfa 3

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada "Futbol A takımımızın oyuncularından Max Kruse, kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini bildirmiştir. Kulübümüzün futbolcuya pandemi süreci öncesine ait hiçbir borcu bulunmamaktadır. Pandemi sürecine denk gelen ödemeler konusunda ise kendisi ile FIFA ve TFF sirkülerleri ışığında yapılan görüşmeleri cevapsız bırakmıştır." denildi.

İşte Max Kruse ayrılığının perde arkası - Sayfa 4

"KRUSE ÇOK CİDDİ BİR RİSK ALDI"

Fenerbahçe'nin hukuktan sorumlu yöneticisi Alper Pirşen ise konuyla ilgili yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Ben bir hukukçu olarak söylüyorum. Max Kruse bir poker oynadı. Çok ciddi risk aldı. Lassana Diarra, Max Kruse'ün yaptığının aynısını yaptı; 10 milyon Euro ödedi. Perde arkasında mutsuzluk olduğunu düşünüyoruz. Sadece para olamaz. Kruse'yi zor bir dönem bekliyor. Biz Fenerbahçe camiası olarak mücadele edeceğiz. O tek başına. Max Kruse'ye, 'Sözleşmeni feshetme, sıkıntı yaşarsın' dedim. Karakteri buymuş." ifadelerini kullandı.