Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Kuruluş Osman'da Osman Bey'in yeni alp'i

Kuruluş Osman'ın ilk sezonunda çaresiz kalan Aygül Hatun, ikinci sezonda Kayı Obası'na bomba gibi dönüş yaptı. Aygül Hatun'un obaya dönüşü ve yaşadığı büyük değişim heyecan yarattı. Kaleden kaçarken Osman Bey'i kurtaran ve yaralanan Aygül'ün "Ben artık eski Aygül değilim. Ben artık alp olmak istiyorum. Şehit olup uçmağa varmak istiyorum" sözleri dizinin izleyicilerini derinden etkilerken, karakterin dönüşümüne dair önemli ipuçları sağladı.

İşte Kuruluş Osman'da Osman Bey'in yeni alp'i - Sayfa 1

‘Kuruluş Osman’ izleyicisinin ilk sezonun sonunda fevkalade çaresiz bir halde bıraktığı Aygül Hatun, ikinci sezonda yıkılmaz bir savaşçı olarak dönüş yaptı.

İşte Kuruluş Osman'da Osman Bey'in yeni alp'i - Sayfa 2

Buse Arslan Akdeniz’in canlandırdığı Aygül Hatun, Selcan Hatun’la birlikte obaya dönerken Bizans askerlerinin saldırısına uğramalarına rağmen kendini korumasını bildi.

İşte Kuruluş Osman'da Osman Bey'in yeni alp'i - Sayfa 3

Annesinin intikamını Hazal Hatun’dan almak isteyen Aygül, 35’inci bölümde Osman Bey’in Kulucahisar Kalesi’ndeki operasyonuna gizlice katıldı. Kaleden kaçarken Osman Bey’i kurtaran ve yaralanan Aygül’ün “Ben artık eski Aygül değilim. Ben artık alp olmak istiyorum. Şehit olup uçmağa varmak istiyorum” sözleri dizinin izleyicilerini derinden etkilerken, karakterin dönüşümüne dair önemli ipuçları sağladı.

İşte Kuruluş Osman'da Osman Bey'in yeni alp'i - Sayfa 4

Gazadaki başarısıyla dikkat çeken, kılıç kullanmadaki maharetiyle övgü alan Aygül karakteri, 35’inci bölümde babası Dündar Bey’le barıştı ve Osman Bey de Aygül’ün oğluna Kayı Alp ismini vererek bağrına bastı.