Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Kraliyet Ailesi'nin beslenme ve egzersiz sırrı

Kraliyet Ailesi'nde bugüne kadar hiç kilolu birini gördünüz mü? Hatta eli yükseltiyoruz. Kraliyet Ailesi'nde bugüne kadar balık etli birini dahi gördünüz mü? Sanmıyoruz. Koskoca sarayda herkes fit. Bu kadarının genetik olabileceğini düşünmüyoruz, öyle olsa 94 yaşındaki Kraliçe Elizabeth, ufak tefek biraz kilo alırdı. Peki Kraliyet Ailesi'nin tüm üyeleri formunu nasıl koruyor? İşte Kraliyet Ailesi'nin 10 beslenme ve diyet sırrı!

İşte Kraliyet Ailesi'nin beslenme ve egzersiz sırrı - Sayfa 1

Her şey onlar için yetiştiriliyor

Tabii ki Kraliyet Ailesi için süpermarketten alışveriş yapılmıyor. Bahçelerinde onlar için özel olarak yetiştirilen sebzeler ve meyveler tabaklarına servis ediliyor. Sütler kendi ineklerinden sağınıp mantarlar kendi topraklarından özel olarak seçiliyor.

İşte Kraliyet Ailesi'nin beslenme ve egzersiz sırrı - Sayfa 2

Kraliçe 'yaşamak için yiyor'

Saray'ın eski aşçılarından Darren McGrady'e göre, Kraliçe pek yemek meraklısı bir insan değilmiş. Hatta "Bütün gün yemeği bütün gün ondan bahsedebilecek kadar seven eşi Prens Philip'in aksine, Kraliçe sadece yaşamak için yer"miş.

İşte Kraliyet Ailesi'nin beslenme ve egzersiz sırrı - Sayfa 3

Öğle yemeğinde ızgara

Ailenin şefi Darren McGrady, II. Kraliçe Elizabeth'in yemek konusunda çok disiplinli olduğunu söylüyor. Öğle yemeğinde ızagara balık ve salata gibi yemekler yiyen II. Kraliçe Elizabeth, patates yemeyi tercih etmiyor. Nişasta tüketmeyen II. Kraliçe Elizabeth, daha çok protein ve salata yiyor.

İşte Kraliyet Ailesi'nin beslenme ve egzersiz sırrı - Sayfa 4

Her şey minik porsiyonlarda

Akşam üstü çayı Kraliçe için çok önemli. Bu öğünü kesinlikle kaçırmıyor. Çayının yanında salatalıklı, füme somonlu, yumurtalı ve mayonezli 'parmak sandviçler' ya da 'bozuk para boyutunda' reçelli sandviçler yiyor. Kraliçe ayrıca ballı ve kremalı, zencefilli, meyveli ve çikolatalı bisküvili pastaları da çok seviyor.