Anasayfa /  Foto Galeri

İşte koronavirüse yakalanan ünlüler !

Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan koronavirüs, ünlü isimleri de etkiledi. İşte ünlü yıldızla ilgili ayrıntılar ve koronavirüs olan diğer ünlüler...

İşte koronavirüse yakalanan ünlüler ! - Sayfa 1

CRISTIANO RONALDO

Portekiz Futbol Federasyonu, yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

İşte koronavirüse yakalanan ünlüler ! - Sayfa 2

TREY SONGZ

Amerikalı şarkıcı Trey Songz, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Intagram üzerinden hayranlarını bilgilendiren 35 yaşındaki Songz, “Bilmenizi istediğim çok önemli bir mesajım var, Covid-19 testim pozitif çıktı. Protestolara katıldığım, yiyecek taşıdığım ve tabii ki evde küçük bir oğlum olduğu için düzenli olarak pek çok test yaptırdım ve bu defa sonuç pozitif geldi” dedi. “Hastalığı ciddiye alacağım” diyen şarkıcı, “Kendimi karantinaya alacağım, negatif sonucunu görene kadar evimde olacağım” ifadesini kullandı. Songz ayrıca, “Eğer Covid’le irtibata geçerseniz lütfen söyleyin. Başkan gibi olmayın” mesajını yazdı. Covid-19 testi pozitif çıkan ABD Başkanı Donald Trump, iki gün hastanede tedavi görmesinin ardından Beyz Saray’a dönmüş ve yaptığı açıklamada, “Çok iyi hissediyorum! Covid'den korkmayın, hayatınızı domine etmesine izin vermeyin. Trump hükümeti altında bazı çok iyi ilaçlar ve bilgi birikimi ürettik. 20 yıl önce hissettiğimden daha iyi hissediyorum!" demişti.

İşte koronavirüse yakalanan ünlüler ! - Sayfa 3

SELÇUK BALCI


Karadeniz müziğinin yeni kuşak yükselen isimlerinden Selçuk Balcı, corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Balcı, sosyal medya hesabı Twitter'dan "Covit 19 testim pozitif çıktı. Hafif halsizlik ve tat, koku almamak dışında hiç bir şikayetim yok. Doktorumuz hafif atlatacağımı belirtti 5 günlük bir tablet verdi. Telefonla çok konuşup kendini yorma da dedi. Geçmiş olsun mesajlarını yazılı ileten herkese teşekkür ederim" dedi.

İşte koronavirüse yakalanan ünlüler ! - Sayfa 4

MACİT SONKAN


Son olarak Hercai adlı dizide rol alan usta oyuncu Macit Sonkan'ın corona virüse yakalandı. Haber Türk'ün haberine göre; Sonkan'ın corona virüs test sonucu pozitif çıkınca tüm ekibe test yapıldı ve hepsi negatif çıkınca çekimlere devam edildi. Usta oyuncu Macit Sonkan da Mardin'de özel bir hastanede tedaviye alındı.