Anasayfa /  Hava durumu

İşte kar ve yağmur uyarısı yapılan iller…

Meteoroloji'den yapılan son dakika hava durumu açıklamasına göre hava sıcaklığının Marmara'da biraz artacağı, iç ve doğu kesimlerde azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2019 23:34

Trabzon, Rize, Artvin, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da kuvvetli sağanak yağış; Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yüksekleri yoğun kar yağışı bekleniyor. İşte yurtta hava durumu...

Meteoroloji’den son dakika hava durumu açıklaması: İşte kar ve yağmur uyarısı yapılan iller…
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Samsun, Elazığ, Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize çevreleri, Artvin’in kıyı kesimleri ile Diyarbakır, Bingöl ve Batman çevrelerinde kuvvetli yağmur, Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur, yükseklerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Yorumlar