Anasayfa /  Foto Galeri

İşte kadınların erkeklerde en çok baktığı 10 bölge

Kadınlar erkeklerde neye dikkat eder? Bunu bilmeli ve ona göre davranmalıyız. Kadınlar erkeklerde ilk 6 saniyede dikkat ettiği 6 şey ne mesela? Böyle bir şeyin varlığından bile haberdar mıydınız? Sanmıyoruz. Kadınların erkekte neye önem verir? Bizce çok önemli bir soru. Erkek bakımı o zaman daha isabetli olabilir. Mesela kısa tırnak mı, uzun tırnak mı? Sakallar nasıl olmalı? İşte Kadınların erkeklerde en dikkat ettiği 10 bölgeye bakım önerileri!

İşte kadınların erkeklerde en çok baktığı 10 bölge - Sayfa 1

Beyaz saçları sakın boyamayın

Gözlük gibi gri saç da olgunluk ve tecrübenin göstergesidir. Son zamanlarda büyük bir çevrimiçi buluşma sitesi tarafından yapılan bir ankete göre, kadınların yüzde 72'si gri saçların 'seksi' ve 'çekici' olduğunu belirtti. Saçlarınız genç yaşta grileşmiş olsa bile, bu görünüme sahip olmak size duyulan güveni artırıyor. Dikkat edin, boyanmış saçlardan bahsetmiyoruz. 

İşte kadınların erkeklerde en çok baktığı 10 bölge - Sayfa 2

Yara izlerini kapatmayın

Başta garip gelebilir ama yara izleri sizi hasarlı bir ürün olarak göstermez. Çünkü kadınlar savaş yaralarınızın ardındaki hikayelerden etkilenirler. Ayrıca size gizem, sağlamlık ve erkeklik havası verir. Liverpool Üniversitesi tarafından yapılan araştırma; kadınların yara izlerini, cesaret ve sağlıkla ilişkilendirdiğini belirtti.

İşte kadınların erkeklerde en çok baktığı 10 bölge - Sayfa 3

Kaşlarınızı almayın

Bir çift kalın kaş kadınlar tarafından gerçekten beğenilen bir şey. Dağınık ve karmaşık görünenlerden bahsetmiyoruz. Gözlerinizi ortaya çıkaran kalın kaşlarınız sayesinde, gözlerinize dikkat çekebilir ve bakışlarınızla kadınları etkileyebilirsiniz. Ve unutmayın ki; erkeklik hormonunun en önemlisi testosteronun en belirgin hali vücudunuzdaki tüylerdir.

İşte kadınların erkeklerde en çok baktığı 10 bölge - Sayfa 4

Tırnakları düzenli olarak kesin

Öncelikle, gitar da çalsanız, tırnaklarınızı kullanmanızı gerektiren herhangi bir iş yapsanız da kadınlar erkeklerde uzun tırnak sevmiyor. Bunun birinci nedeni, feminen durması. İkinci nedeni ise tahmin etmesi zor değil, hijyen kuralları. Uzun tırnaklarınız, kadınların elinizi tutmadan önce iki kere düşünmesine neden olur.