Anasayfa /  Foto Galeri

İşte İBB'nin yeni normali!Metrobüsler yine dolu dolu, sosyal mesafe. .

CHP'li İBB'nin pandeminin ardından normalleşmenin başlangıç tarihi olan 1 Haziran için toplu taşıma araçlarında koronavirüs önlemleri almadığına dair görüntüler sosyal medyada yer almaya başladı. Ekrem İmamoğlu'na İstanbullular tarafından sosyal medyadan tepki mesajları atıldı.

İşte İBB'nin yeni normali!Metrobüsler yine dolu dolu, sosyal mesafe. . - Sayfa 1

İşte İBB'nin yeni normali!Metrobüsler yine dolu dolu, sosyal mesafe. .

Metrobüse bindi,hınca hınç dolu olunca nefessiz kaldı!

İstanbul Beylikdüzü Beykent'ten metrobüse binen Merve Sefa Öğet, dolu dolu olan metrobüsün görüntülerini paylaştı.

Metrobüste koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uyulmadığını, yolcuların nefes bile almakta zorluk çektiğini, metrobüsün hınca hıç dolu olduğunu anlatan Öğüt, sosyal medyada koronavirüs tedbiri alınmayan metrobüsün tıklım tıklım halini gösteren fotoğraf karelerini paylaştı.

İşte İBB'nin yeni normali!Metrobüsler yine dolu dolu, sosyal mesafe. . - Sayfa 2

Boş olması gereken koltuklar dolu, sosyal mesafe yok!

Sosyal medyada belli isimlere de metrobüsün koronavirüs tedbiri alınmayan halini gönderen Öğet şunları yazdı:

"Lütfen bunu yaymama yardımcı olun. Beylikdüzü Beykent'ten metrobüse bindim, durum bu. Boş olması gereken koltuklar dolu. Mesafe adına bir şey yok herkes dip dibe.

Sosyal mesafe ağlıyor şu an. Nefes alacak yer kalmadı Küçükçekmece'ye kadar. Şoför hala yolcu alıyor! Sözüm ona koltukların birer tanesi boş. Adı sosyal mesafe. Ama ayakta 72 kişi var.

Teşekkürler #pazartesi yazıklar olsun @ekrem_imamoglu sizin yönettiğiniz İstanbul anca bu kadar olur. Nefes nefese dip dibe metrobüs. Adamlar dibimizde ama sosyal mesafe koruyoruz! #pazartesi #MaskeyeDevam sosyal mesafenin gözleri yaşlı. Ve sosyal mesafe adına ayrılan koltuklarda doldu. Ne bekliyordunuz ki? Ayakta nefes alacak yer kalmadı. #MaskeyeDevam #MaskeniTakMesafeniKoru maske var, mesafe yok!"

İşte İBB'nin yeni normali!Metrobüsler yine dolu dolu, sosyal mesafe. . - Sayfa 3

''Herkes dip dibe,canımız tehlikede''

"Bu şoför kimseyi dinlemiyor.. Alabildiğine doldurdu metrobüsü, koltuklar full dolu. Çözüm hiç beklemedik ibb başkanından.

Zaten potansiyale sahip değil, en azından birilerinin yaptıklarını bozmasaydı.

Rezaletin tam ortasındayız. Lütfen bu tweti yaymama yardımcı olun. Metrobüs alabildiğine dolu, bu görüntünden sonra boş kalması gereken koltuklarda doldu. Sosyal mesafe hak getire. Herkes dip dibe. Şoförün umrunda değil. Canımız tehlikede. Maske var, mesafe yok..! #pazartesi #MaskeyeDevam"

İşte İBB'nin yeni normali!Metrobüsler yine dolu dolu, sosyal mesafe. . - Sayfa 4

''Bu kötü hizmeti hak etmiyoruz!''

"Onu seçenlere bu muameleyi yapsınlar. Biz bu kötü hizmeti haketmiyoruz. İnsanların canı söz konusu, başlarım misyonlarına.

Ne şoförün umrunda ne yolcuların ne ibb başkanının. Ohh ne ala..!