Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Galatasaray'ın Trabzonspor maçı muhtelem 11'i !

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tüm eksiklere rağmen takımını yine büyük bir zafere hazırlıyor. Florya’daki kamp öncesi öğrencileriyle bir toplantı daha yapan Terim, “Sahaya 11 kişi çıkıyorsak, eksik yok demektir. Yine kazanmak için sahada olacağız. Başka hiçbir neticeyi kabul etmiyorum” dedi. İşte Galatasaray'ın Trabzonspor karşısına çıkması beklenen ilk 11'i.

İşte Galatasaray'ın Trabzonspor maçı muhtelem 11'i ! - Sayfa 1

Ne sakatlar, ne cezalılar, ne de gidenler... gidenler... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tüm eksiklere rağmen takımını Trabzonspor maçına mutlak zafer parolasıyla hazırlıyor. 

İşte Galatasaray'ın Trabzonspor maçı muhtelem 11'i ! - Sayfa 2

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki kamp öncesi öğrencileriyle zorlu mücadeleye yönelik bir toplantı gerçekleştiren tecrübeli teknik adam, “Sahaya 11 kişi çıkıyorsak, eksik yok demektir. Daha önce de söyledim, yine söylüyorum; hiçbir koşulda bahane duymak istemiyorum” ifadelerini kullandı. 

İşte Galatasaray'ın Trabzonspor maçı muhtelem 11'i ! - Sayfa 3

Oyun planını galibiyet üzerine kuran Terim, “Değişen hiçbir şey yok. Yine önde oynayacağız, önde basacağız, hep yarı sahada olacağız, topu rakibe bırakmadan oynayan taraf biz olacağız” dedi. 

İşte Galatasaray'ın Trabzonspor maçı muhtelem 11'i ! - Sayfa 4

‘Hesabı kitabı bırakalım’

Şampiyonluk hesabı yapmanın bir anlamı olmadığını da vurgulayan Terim, “Artık hesabı kitabı bir yana bırakalım. Şans, kredi, artık ne varsa tükettik. Önce kazanamama serisine bir son vermek zorundayız. Biz kazanalım, ondan sonra neler olacağını düşünürüz. Sizin de tek düşünceniz bu maç ve bu maçı kazanmak olsun” diye konuştu.