Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Ersun Yanal'ın ayrılık öncesi Ali Koç'a son sözleri

Fenerbahçe'nin ligde son haftalarda artan puan kayıplarının ardından koltuğu sallantıda olan teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırmasının ardından bu gelişmenin perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı.

İşte Ersun Yanal'ın ayrılık öncesi Ali Koç'a son sözleri - Sayfa 1

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Ersun Yanal'dan gelen talep üzerine kendisiyle karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı belirtildi. Ancak Yanal'ın kupadadaki Trabzonspor maçında son kez takımın başında olacağı belirtildi. Peki bu ayrılık kararı nasıl gerçekleşti? İşte ayrıntılar...

İşte Ersun Yanal'ın ayrılık öncesi Ali Koç'a son sözleri - Sayfa 2

Sabah'ta yer alan habere göre tecrübeli teknik adam, takımın Antalya Belek'teki kamp otelinde Başkan Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Yanal, Ali Koç'tan izin istedi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Benim psikolojim artık kaldırmıyor. Önünüzü açıyorum. Para da istemiyorum" dedi.

İşte Ersun Yanal'ın ayrılık öncesi Ali Koç'a son sözleri - Sayfa 3

Ali Koç, Yanal'ın bu yaklaşımı sonrasında ayrılığa onay verdi. İkilinin mali konularda da uzlaşma sağladığı, Koç'un Yanal'dan ayrılık öncesi son bir isteği olduğu bildirildi.

İşte Ersun Yanal'ın ayrılık öncesi Ali Koç'a son sözleri - Sayfa 4

Ali Koç, 56 yaşındaki çalıştırıcıdan Trabzonspor kupa maçına takımın başında çıkmasını istedi. Yanal bu talebi makul görerek kabul etti.