Anasayfa /  Foto Galeri

İşte bu haftanın burç yorumları (10-16 Eylül 2018) Astroloji

İşte bu haftanın burç yorumları (10-16 Eylül 2018) Astroloji - Sayfa 1

İşte bu haftanın burç yorumları (10-16 Eylül 2018) Astroloji

İşte bu haftanın burç yorumları (10-16 Eylül 2018) Astroloji - Sayfa 2

Nispeten sakin, bizi çok fazla zorlamayacak, Yeni Ay’ın etkisini yoğun olarak hissedeceğimiz bir haftadayız. Bu haftanın en önemli gezegen hareketleri Venüs ve Mars’tan gelecek. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

İşte bu haftanın burç yorumları (10-16 Eylül 2018) Astroloji - Sayfa 3

Haftanın ilk gününde Venüs Terazi burcundan çıkıp, Akrep burcuna geçiş yapacak. Venüs Terazi burcunun yönetici gezegenidir. Dolayısıyla Terazi burcunda iken bize enerjisini tam yansıtabiliyordu ve ilişkilerimizde daha hassas, düşünceli, nazik bir dönem geçirdik. Akrep burcuna geçtiğinde ise enerjisini bize tam olarak yansıtamaz. Venüs Akrep burcunda iken özellikle ikili ilişkilerimizde kıskançlık ve gizli hedefler ön planda olabilir. Tutku ile sevmeye çalışıp, kendi isteklerimiz dışında tolerans göstermek istemeyebiliriz. Bu dönemde ki özellikle 5 Ekim’de Venüs’ün Retro hareketine başlaması ile ilişkilerimizi çok dikkatli yönetmeye özen göstermeliyiz. Bu haftanın bir önemli gezegen hareketi de Mars’tan gelecek. Mars yine hafta başında Oğlak burcundan Kova burcuna geçiş yapacak. Mars Oğlak burcunda iken özellikle temel sorumluluklarımız ile ilgili hırslarımız ön planda olur, iş hayatımızda başarılı olmak gibi…Kova burcuna geçişi ile birlikte, hayata bakış tarzımızda biraz daha yaratıcı ve özgür olmayı seçebiliriz. Herkesin yaşadığı tarzda değil, kendi tarzımızda hayatı deneyimlemeyi tercih edebiliriz. Egolarımızdan uzakta, daha arkadaşça yaklaşımlar sergileyebiliriz.

İşte bu haftanın burç yorumları (10-16 Eylül 2018) Astroloji - Sayfa 4

Yükselen Koç: Sevgili Koçlar, bu hafta özellikle ikili ilişkilerinizde biraz daha gizemli bir tavır takınabilirsiniz. Özellikle partnerinize karşı kıskançlık hisleri ile dolabilirsiniz. İlişkinizin gidişatı konusunda kendi amaçlarınız doğrultusunda hareket edebilir, daha tutkulu davranabilirsiniz. Bu hafta halen Yeni Ay enerjisi altında olacağımızdan, gündelik rutinleriniz ve sorumluluklarınız ile ilgili konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Yönetici gezegeninizin Kova burcuna geçişi ile daha kendinize özgü ve yaratıcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Sağlık konularına bu hafta da dikkat etmeniz yerinde olacaktır!