Anasayfa /  Foto Galeri

İşte 5 günlük hava durumu tahmini -haritalı

Meteorolojinin son hava tahminine göre yurdun kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte 5 günlük hava durumu tahmini -haritalı

İşte 5 günlük hava durumu tahmini -haritalı - Sayfa 1

Öğleden sonra Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Uşak, Denizli, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Önemli bir değişiklik olmayan hava sıcaklığı ise, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. 28 ila 36 derece arasında seyredecek olan sıcaklık, bazı illerde 42 dereceyi görecek.

İşte 5 günlük hava durumu tahmini -haritalı - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Uşak, Denizli, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İşte 5 günlük hava durumu tahmini -haritalı - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında zaman zaman kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

 UYARILAR: Güncel meteorolojik uyarı bulunmuyor.

İşte 5 günlük hava durumu tahmini -haritalı - Sayfa 4

İşte 5 günlük hava tahmini...