Anasayfa /  Foto Galeri

İşte 4 büyüklerin rakiplerine attığı dev transfer çalımları !

Galatasaray'ın da listesinde bulunan Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna katan Fenerbahçe rakibine büyük bir transfer çalımı atmış oldu. İşte geçmişten günümüze kadar 4 büyüklerin rakplerine attığı en büyük transfer çalımları...

İşte 4 büyüklerin rakiplerine attığı dev transfer çalımları ! - Sayfa 1

Mert Hakan Yandaş / Fenerbahçe & Galatasaray

Fenerbahçe, bu sezonun başında Vedat Muriç ve Deniz Türüç için Galatasaray ile rekabete girmiş ve iki oyuncuya da imza attırmıştı. Sarı-Lacivertliler, bu kez de ezeli rakibine Mert Hakan Yandaş konusunda büyük bir çalım attı. 

İşte 4 büyüklerin rakiplerine attığı dev transfer çalımları ! - Sayfa 2

Mert Hakan Yandaş / Fenerbahçe & Galatasaray

Yeni sezonda Sarı- Kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu, Emre Belözoğlu’nun devreye girmesiyle geri adım attı, tercihini Fenerbahçe’den yana kullandı. Mert Hakan ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

İşte 4 büyüklerin rakiplerine attığı dev transfer çalımları ! - Sayfa 3

4 büyükler arasındaki ezeli rekabet, sadece sahada değil, transfer dönemlerinde de sürüyor. Vedat Muriç için yaşanan Galatasaray-Fenerbahçe kapışmasında, Sarı-Lacivertliler ezeli rakibine son dakika çalımı atmıştı. Kosovalı'nın menajeri Haluk Canatar, Galatasaray ile anlaştıklarını, Rizespor ile bonservis sorununun çözülmesini beklediklerini ifade etmişti. 

İşte 4 büyüklerin rakiplerine attığı dev transfer çalımları ! - Sayfa 4

Cim Bom, Kosovalı golcünün forma numarasını bile belirlemiş, taraftarlar da KAP açıklamasını beklemeye başlamıştı. Ancak tam bu noktada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç devreye girdi. Ali Koç’un başrolü oynadığı operasyonun ardından Fenerbahçe hem önemli bir golcüyü kadrosuna kattı, hem de Galatasaray’dan Emre Akbaba’nın rövanşını aldı.