Anasayfa /  Foto Galeri

İşte 2021 yılında Türkiye'de satılan yeni otomobil modelleri

2021 yılında da otomotiv markaları gösterişli fuarlar ve tanıtımlar yerine online ve bireysel tanıtımlara yöneldi. Bu yeni modellerden bazıları Türkiye yollarına çıktı. Seat'ın performans markası Cupra, Formentor meodeliyle Türkiye pazarına girerken, Audi'nin yeni Q3 modeli de Türkiye'de satışa sunuldu Peki Türkiye'ye hangi otomotiv devlerinin yeni modelleri geldi? Hangi markaların hangi yeni modelleri Türkiye yollarına çıktı? İşte 2021 yılında Türkiye'de satılan en yeni modeller...

İşte 2021 yılında Türkiye'de satılan yeni otomobil modelleri - Sayfa 1

Corona virüs ile geçirdiğimiz 2020 yılında olduğu gibi 2021'de de otomotiv üreticileri durmadı ve yeni modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Bu modellerin bazı Türkiye yollarına çıkarken bazıları ise yıl içinde piyasada olmayı bekliyor. İşte 2021 yılında Türkiye'de satılan en yeni modeller...

İşte 2021 yılında Türkiye'de satılan yeni otomobil modelleri - Sayfa 2

CUPRA MARKASI TÜRKİYE’DE
SEAT, otomobillerinin sportif ve performans özelliklerini yepyeni bir şekilde ifade ettiği CUPRA markasını, Türkiye’de satışa sunuyor.

İşte 2021 yılında Türkiye'de satılan yeni otomobil modelleri - Sayfa 3

Türkiye’de satışa sunulan ilk CUPRA modeli Formentor oldu. İsmini İspanya’nın Mayorka adasındaki sarp kayalıklardan oluşan Formentor burnundan alan model, sadece CUPRA markasına özel olarak geliştirilen ilk model.

İşte 2021 yılında Türkiye'de satılan yeni otomobil modelleri - Sayfa 4

Bir performans otomobilinin özellikleriyle SUV modellerinin avantajlarını bir araya getiren CUPRA Formentor güçlü ve keskin hatlara sahip ön kısmı, bakır renkli CUPRA ambleminin bulunduğu geniş ön ızgarasıyla dikkat çeken bir görünüşe sahip.