Anasayfa /  Foto Galeri

İşte 14-20 Ocak 2019 Haftalık Burç Yorumları

İşte 14-20 Ocak 2019 Haftalık Burç Yorumları - Sayfa 1

İşte 14-20 Ocak 2019 Haftalık Burç Yorumları

İşte 14-20 Ocak 2019 Haftalık Burç Yorumları - Sayfa 2

2019’a etkili gökyüzü hareketleri ile başladık. Geçen haftalarda yaşadığımız Güneş Tutulması'nın ardından, bu hafta 21 Ocak Pazartesi yaşanacak “Süper, Kanlı, Kurt, Tam Ay Tutulmasının” etkisine girdik bile. 21 Ocak Pazartesi İstanbul saati ile sabah 6:34’te Dünya’nın gölgesi Ay’ın üzerine düşmeye başlayacak. 7:41’de Tam Tutulma başlayacak ve 8:43’e kadar devam edecek. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları… Tam Ay tutulması, 0°Aslan ve 0° Kova aksında meydana gelecek. Dolunaylar, Ay ve Güneş’in konumları itibari ile duygularımız ve mantığımız arasında sıkışmış gibi hissettiğimiz, çoğu zaman duygularımızın yönetimini tam olarak mantığımızla yapamadığımız, çoğunlukla biraz gergin davranışlar sergilediğimiz dönemler olarak kabul edilir. Kapanışları, hayatımızdan çıkarmak istediğimiz konuları net olarak anlamamızı sağlayan dönemlerdir.

İşte 14-20 Ocak 2019 Haftalık Burç Yorumları - Sayfa 3

Yükselen Koç: Sevgili Koçlar, sizin için bu tutulmanın ana konuları arkadaşlarınız ve aşk…”Çok yakın arkadaşız” derken aslında aşık olduğunuzu anlayabilirsiniz, duygularınızda değişimler, yenilikler fark edebilirsiniz. Unutmayın ki, gökyüzü 180 derece çalışır, yani “Aşığız” dediğiniz kişi ile aslında arkadaş olduğunuzu da anlayabilirsiniz… Örnekleri arttırabiliriz ama hayatın tama olarak neler getireceğini bilemeyiz. Platonik ilişkileriniz de bu tutulmada önemli bir gündem maddeniz olabilir. Tutulma anında yönetici gezegeniniz Mars’ın, Satürn ile yaptığı zorlayıcı açı, siz harekete geçmek isteseniz de, sizi engelleyen bir şeylerin olduğunu fark etmenizi sağlayabilir. İstediğiniz konularda “Harekete geçmek mi? Geçmemek mi?” ikileminde kalabilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa, çocuğunuz da gündem teşkil edebilir.

İşte 14-20 Ocak 2019 Haftalık Burç Yorumları - Sayfa 4

Yükselen Boğa: Sevgili Boğalar, büyük hayat planlarınızı sorguladığınız bir dönemde iken, bu hafta yaşanacak Tam Ay tutulması ve Dolunay ile birlikte iş hayatınız, yuvanız ve eviniz ile ilgili konuları da gündeminize almaya başlayabilirsiniz. Aile içinde, yuvanızda egonuzun etkisi ile kendinizi biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Herhangi bir aksiyon almadan önce bu dönemin geçmesini beklemenizi tavsiye ederim. Özellikle duygularımız ve mantığımız arasında sıkışmamıza sebebiyet veren bu enerjiler geçtikten sonra daha doğru kararlar vereceğiniz aşikar. Aktif olarak iş hayatınız varsa, ekip arkadaşlarınız ile birlikte, yaratıcı projelere imza atabilirsiniz. Kaygı ve korkularınız hakkında harekete geçmek isterken daha önceden yaşadığınız dersler sizi engelleyebilir.