Anasayfa /  Güncel /  Gündem

İstanbulkart kullanıcılarına müjde! Kartını kişiselleştirenlere bedava...

İstanbulkart kullanıcılarının, dini ve milli bayramlarda ücretsiz geçiş haklarından faydalanabilmeleri için 29 Ekim tarihine kadar, kartlarını kullanmaya devam edebilmeleri için de 31 Aralık 2022'ye kadar kartlarını kişiselleştirmeleri gerekiyor.

Abone ol
Abone ol 22 Ekim 2022 23:05

Yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da ekim ayı itibariyle resmi tatillerde ve bayramlarda ücretsiz ulaşım hakkından sadece kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri faydalanabilecek. Turist ve göçmenler ise, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı itibarıyla ücretsiz ulaşım hakkından faydalanamayacaklar.

Kişiselleştirme işlemi nasıl yapılır? 

İstanbulkart Mobil’e giriş yapılarak ana sayfadan ‘kart ekle’ alanındaki yönlendirmeler takip edilerek ya da www.bireysel.istanbulkart.istanbul adresinde gerekli bilgiler doldurularak kart kişiselleştirme işlemi yapılabiliyor. Öte yandan İstanbulkart Mobil ya da internet üzerinden yapmak istemeyen kullanıcılar ise 153’ü arayarak kart kişiselleştirme işlemlerini tamamlayabilirler.

İstanbulkart kullanıcıları kişiselleştirme işlemlerini yaptırdıktan sonra çeşitli avantajlardan ve imkanlardan da faydalanabiliyor. 

İstanbulkart'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamayla, İstanbulkart’ını kişiselleştirenler ve İstanbulkart Mobil’den kartına 50 TL yükleme yapanlar, ilk İSPARK ödemelerini nakit olarak iade alabilecekler. Yani İSPARK kullanan İstanbulkart sahipleri, kartlarını kişiselleştirdikten sonra 50 lira hediye kazanabilecekler. 

Yorumlar