Anasayfa /  Güncel

İstanbul'da kuryeye çarpıp ölümüne neden olan sürücü serbest bırakıldı

İstanbul'da motosikletli kuryeye çarparak ölümüne neden olan sürücünün serbest kalması üzerine, yakınları ve arkadaşları adliye önünde eylem yaptı.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2021 20:04

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Üsküdar'da bir iş yerine evrak getiren motosiklet sürücüsüne, evrakı bıraktıktan sonra motosikletinin yanına geldiği sırada arkasından gelen hafif ticari araç araç çarpmıştı.

KURYE OLAY YERİNDE CAN VERDİ, SÜRÜCÜ KAÇMIŞTI
Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü Serdar Gökhan Bedir olay yerinde can verirken, ticari araç sürücüsü kaçmıştı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI
Evli ve iki çocuk babası Bedir'e çarpan sürücü ve araçtaki 4 kişi yakalandı. Sürücü, sevk edildiği adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AİLESİ TEPKİ GÖSTERDİ, ADLİYE ÖNÜNDE TOPLANDI
Bedir'in ailesi, avukatları, arkadaşları ve İstanbul Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Murat Tomris, mahkemenin kararını protesto etmek için Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı önünde toplandı. Motosikletli kuryeler ve acılı aile, Bedir'in ölümüne sebebiyet veren sürücünün serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

ACILI ANNE: BİR KERE ALSINLAR BAKSINLAR, KÖR NOKTA DEĞİL
Hayatını kaybeden motokuryenin annesi Latife Bedir, "Benim canım yandı. Onlar sanıyorlar ki, arkasında insanı yok. Ben devlete güveniyorum. Devlet tez zamanda onları içeri alsın. Benim yavrum toprakta çürüyorsa, onlar da içeride yürüyecek. Bir kere kayıtları izledim, komalık oldum. Kör nokta diyorlar. Bir kere alsınlar baksınlar, kör nokta değil. Resmen cinayet. Benim çocuğum dururken geliyor arkadan vuruyor" şeklinde konuştu.

"BABASI DA 10 SENE ÖNCE AYNI ŞEKİLDE VEFAT ETTİ"
10 sene önce eşini de aynı şekilde gerçekleşen bir kaza sonucu kaybettiğini söyleyen Bedir, şöyle devam etti:

"10 sene önce babasına da böyle yaptılar Aynı bu şekilde, durakta dururken araba arkadan gelip vurdu. Onun peşinde kimse yoktu ama ben ölene kadar bunun peşini bırakmayacağım onlar gün yüzü görmeyecekler. Şoför yok, nerede bu şoför? Bakın, iki tane yetim bana kaldı. Rızkının peşindeydi benim yavrum"

Etiketler İstanbul
Yorumlar