Anasayfa /  Hava durumu

İstanbul'da kar tatili İstanbul Valiliği son dakika !Okullar tatil mi?

İstanbul'da kar tatili İstanbul Valiliği son dakika !Okullar tatil mi? 7 Şubat 2020 kar tatili son dakika haberi. İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Şiddetli rüzgarın ardından kar yağışı başladı. İstanbul kar tatili haberi son dakika bilgileri haberimizde. Merakla beklenen İstanbul hava durumu kar yağışı ve son dakika bilgileri haberimizde.

Abone ol
Abone ol 06 Şubat 2020 17:31

İstanbul'da kar tatili İstanbul Valiliği son dakika !Okullar tatil mi? 7 Şubat 2020 kar tatili son dakika haberi. İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Şiddetli rüzgarın ardından kar yağışı başladı. İstanbul kar tatili haberi son dakika bilgileri haberimizde. Merakla beklenen İstanbul hava durumu kar yağışı ve son dakika bilgileri haberimizde.

 

İstanbul kar yağışı son dakika ! Yarın okullar tatil mi? Kar tatili 7 Şubat 2020. İstanbul'da etkili olan kar yağışı başladı. Başta öğrenciler olmak üzere hemen hemen herkes İstanbul'da başlayan kar yağışı sonrası Yarın okullar tatil mi sorusunu sormaya başladı. İstanbul için son dakika kar yağışı açıklaması! Meteoroloji saat verip uyarmıştı; İstanbul'a kar yağacak mı?

 
Hava durumu hakkında İstanbul için son dakika bilgileri geliyor. Aralarında İstanbul'un da bulunduğu için birçok il için son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı yapıldı. Günlerdir uyarılarını yineleyen MGM, İstanbul'da kar yağışı için bugünü işaret etmişti. Durum böyle olunca da, 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyordu. Gün içeriside beklediği hava durumu ve sıcaklık değerlerini açıklayan Meteoroloji, İstanbul'da beklenen kar yağışı konusunda saat verdi. Kurum ayrıca, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi bulunduğunu ve vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti. Haberimizden, 6 Şubat 2020 Perşembe gününe ilişkin Meteoroloji'nin son dakika hava durumu ve kar yağışı tahminlerini ulaşabilir, İstanbul ve il il sıcaklık değerlerini görüntüleyebilirsiniz.

İstanbul'da beklenen kar yağışı için saat verildi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarıları yapıldı. MGM'nin günlerdir yaptığı uyarıların ardından 'İstanbul'a ne zaman kar yağacak?' sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyordu. Meteoroloji, gün içerisinde beklediği hava durumu ve sıcaklık değerlerini resmi internet sitesi üzerinden açıklarken İstanbul'da beklenen kar yağışının bugün itibarı ile etkisini göstereceğini duyurdu. Kurum, beyaz örtü için saat aralığı da verirken oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi. Öte yandan, Isparta, Antalya, Mersin, Adana ve Konya için sağanak yağış; Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'in yüksek kesimleri için çığ uyarısında bulunuldu.

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?
Haberimizden, 6 Şubat 2020 Perşembe gününe ilişkin Meteoroloji'nin son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarıları hakkında bilgi edinebilir, İstanbul ve il il sıcaklık değerlerini görüntüleyebilirsiniz

MARMARA
Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin zamanla güney ve batı kesimlerinde yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 2°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

İSTANBUL °C, 5°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yüksekleri yer yer kar yağışlı

KIRKLARELİ °C, 1°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KOCAELİ °C, 8°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yüksekleri yer yer kar yağışlı

EGE
Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, zamanla bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden sonra kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli(40-60 km/sa)olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 7°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu ve yüksekleri kar yağışlı

DENİZLİ °C, 11°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinden sonra yüksekleri karla karışık yağmurlu

İZMİR °C, 11°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 7°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

İstanbul’da beklenen kar yağışı için 6 bin 882 personel hazır bekletiliyor

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, İstanbul yarından itibaren 3 gün süre ile Sibirya’dan gelecek olan soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Şubat ayı başlarından beri mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 8 ile 12°C birden azalarak kar değerlerine gerileyeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Perşembe öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur, akşam saatlerinden itibaren ise kar şeklinde olması bekleniyor.

Soğuk hava ve kar yağışının Cuma gecesi ile Cumartesi öğle saatleri arasında aralıklarla kuvvetli şekilde etkili olacağı, Pazar öğle saatlerinden itibaren ise bölgemizi terk edeceği tahmin ediliyor.

BİN 373 ARAÇ, 6 BİN 882 PERSONEL HAZIR BEKLİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada, AKOM koordinasyonunda, 1.373 araç-iş makinesi ve 6 bin 882 personel ile kış şartlarıyla mücadele çalışmalarını yürütecek. Perşembe itibariyle İBB birimleri ve ilgili kurumlardan 26 birim temsilcisi AKOM’da nöbet halinde olacak.
İBB Yol Bakım Ekipleri tarafından kritik noktalara torba ve kutu tuzlar bırakıldı. İstanbul’da 232 bin ton tuz ve 1.200 ton solüsyon depolarda hazır bekletiliyor.

Yorumlar