Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler, TOKİ'den büyük fırsat! İşte başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2022 yılının Ocak ayında ev sahibi olmak isteyenlere güzel haberi verdi. TOKİ 2022 başvuru ne zaman İstanbul? TOKİ İstanbul başvuru fiyatları ne kadar? sorularının yanıtı bu kapsamda merak edildi. Sosyal medya hesaplarından ve web sitesinden duyurduğu konu hakkında detayları sizler için derledik.

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler, TOKİ'den büyük fırsat! İşte başvuru şartları - Sayfa 1

İhtiyaç sahibi vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ'nin yeni ilanına göre; İstanbul Başakşehir'de en ucuzu 376 bin TL'den ev satışı yapılacak. Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapacak TOKİ'nin bu projesine yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi'nde inşa edilecek konutları kira öder gibi satın almak mümkün olabilecek. İşte; TOKİ'den İstanbul'da ev satışına ilişkin merak edilen bilgiler!

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler, TOKİ'den büyük fırsat! İşte başvuru şartları - Sayfa 2

Her yıl binlerce aile ve milyonlarca kişi TOKİ sayesinde ev sahibi olabiliyor. Dar ve orta gelirli aileler, kira öder gibi kolaylıkla ev sahibi oluyor. TOKİ'nin büyükşehir projelerine de yoğun ilgi gösteriliyor. İstanbul'un Başakşehir ilçesinde satışa çıkacak projede hak sahipleri kurayla belirlenecek. Bu nedenle çekilişe katılmak isteyen vatandaşlar başvuru tarihlerini kaçırmak istemiyor.

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler, TOKİ'den büyük fırsat! İşte başvuru şartları - Sayfa 3

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı Mah. 1. Etap 652 Konut Projesi kapsamında yer alan 68 adet 1+1 konut, 2. Etap 794 Konut Projesi kapsamında yer alan 66 adet 1+1 konut ve 18. Bölge 1. Etap 753 Konut Projesi kapsamında yer alan 4 adet 1+1 konut olmak üzere toplam 138 adet 1+1 konut satışa sunulacak.

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler, TOKİ'den büyük fırsat! İşte başvuru şartları - Sayfa 4

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul, Başakşehir Hoşdere 344 Konut Projesi kapsamında yer alan 14 adet 2+1 konut ve 44 adet 3+1 konut, 22. Bölge 862 Konut Projesi kapsamında yer alan 2 adet 2+1 konut ve 2 adet 3+1 konut olmak üzere toplam 16 adet 2+1 ve 46 adet 3+1 konut satışa sunulacaktır.