Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul'da en fazla ve en az kira artışı olan ilçeler belli oldu

İstanbul'da en fazla ve en az kira artışı olan ilçeler belli oldu. İşte En ucuz ve en pahalı semtler...

İstanbul'da en fazla ve en az kira artışı olan ilçeler belli oldu - Sayfa 1

sahibinden.com ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi'nin (BETAM) hazırladığı yeni rapora göre, İstanbul’da en fazla kira artışları olan ilçe Beykoz olurken, en düşük kira artışı ise Bayrampaşa oldu. Kiraların en yüksek olduğu ilçe ise Sarıyer.

İstanbul'da en fazla ve en az kira artışı olan ilçeler belli oldu - Sayfa 2

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle oluşturulan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporunun 10.'su açıklandı.

İstanbul'da en fazla ve en az kira artışı olan ilçeler belli oldu - Sayfa 3

Haber Global'in haberine göre yeni raporda ilk kez İstanbul’un ilçelerindeki kiralık konut verileri incelendi. En yüksek kira artışı Beykoz’da, en düşük kira artışı ise Bayrampaşa’da gözlemlendi.

İstanbul'da en fazla ve en az kira artışı olan ilçeler belli oldu - Sayfa 4

Kiralık konutlarda en pahalı semt Sarıyer olurken, en ucuz semt ise Sultanbeyli oldu. sahibinden.com’un emlak kategorisindeki veri havuzu analiz edilerek elde edilen istatistiki veriler üzerinden, BETAM uzmanlarının yorumlarını içeren rapor; gayrimenkul alıcı ve satıcılarıyla emlak profesyonellerine yol göstermek amacıyla hazırlanıyor ve platform üzerinden her ay kullanıcılarla paylaşılıyor.