Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul'da dolu hazırlığı! Arabalarını korumak için köprü ve viyadük altlarına...

İstanbul'da yapılan şiddetli yağış ve dolu uyarısı üzerine, vatandaşlar arabalarını korumak için köprü ve viyadük altlarına park ediyor.

İstanbul'da dolu hazırlığı! Arabalarını korumak için köprü ve viyadük altlarına... - Sayfa 1

İstanbul'da meteorolojiden yapılan şiddetli yağış ve dolu uyarısı üzerine vatandaşlar araçlarının doludan zarar görmemesi için önlemler almaya başladı. Şanslı olanlar kapalı otoparklarda yer bularak evlerine rahat bir şekilde giderken, yer bulamayanlar ise türlü çözümlerle araçlarını korumaya çalışıyor. 

İstanbul'da dolu hazırlığı! Arabalarını korumak için köprü ve viyadük altlarına... - Sayfa 2

Kimi evinin önüne park ettiği aracının üstünü battaniye, halı, kilim gibi şeylerle örterken kim de arabasını oturduğu yere yakın köprü, üst geçit ve viyadük altlarına park ederek önlem almaya çalışıyor.

İstanbul'da dolu hazırlığı! Arabalarını korumak için köprü ve viyadük altlarına... - Sayfa 3

Şişli'de dolu yağışının zararından korumak bazı vatandaşlar minibüslerini köprünün altına park etti. Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde de bazı vatandaşlar otomobillerini viyadüğün altına park ederek dolu için önlem aldı.

İstanbul'da dolu hazırlığı! Arabalarını korumak için köprü ve viyadük altlarına... - Sayfa 4

Bugün ve Cuma günleri için il genelinde şiddetli yağış ve dolu uyarı yapılmasının ardından aracını dışarıda bırakma durumunda olan vatandaşlar önlem almaya başladı.